stadaik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 Ναι...ξέρω τι σκέφτεστε οι παλιοί...τα ίδια πάλι θα λέμε, έχουν γραφτεί άπειρα κλπ. εγώ τον χαβά μου... Συμπεραίνω απο ένα παλαιότερο ποστ (του 2013!!) ότι είναι απαραίτητη η αγορά ενός διαγώνιου πρίσματος (ή κατόπτρου τι ίδιο πιστεύω ότι είναι). Το τηλεσκόπιο θα είναι dob 10" ή 12". 1)Σε ποιές μοίρες πρέπει να κοιτάω 45 ή 90? 2)Τι παίζει με την διάμετρο εξόδου? παίρνω 31,8mm και αντάπτορα για 50,8mm ή το ανάποδο?3)Βλέπω ότι έχουν διαφορά τα οπτικά ενός ακριβού brandname. Σε ποιό σημείο είναι το vfm. Πόσα δλδ αξίζει να δώσεις σε σχέση ποιότητας/τιμής? Ευχαριστώ
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 Τον διαγώνιο τον τοποθετούμε σε διοπτρικά και καταδιοπτρικά. Αν πάρεις Νευτώνιο (τα dosonians είναι Νευτώνια, με ελάχιστες εξαιρέσεις στο υπερελαφρό άκρο του φάσματος) ξέχνα τον διαγώνιο. Τα Νευτώνια είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους φακούς σου στον εστιαστή τους που βρίσκεται στο πλάι, κοντά στο μπροστινό τους άκρο. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
stadaik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2015 τέλεια. Έφυγε ένας μπελάς. κλείστε το ποστ. διαγράψτε το. Πάμε για άλλα.Ευχαριστώ γιατρέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα