giorgos83 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2015 Για καποιον ανεξηγητο λογο εχασα το μεταλλικο τριγωνακι που ενωνει τα τρια ποδια της ΑΖ2 και χρησιμευει να ακουμπας και κανενα προσοφθαλμιο.Κυριως ομως δεν μπορω να ενωσω τα ποδια της!Εχω και το dobsonακι μου αλλα το μικρουλι μου το skywatcher εχει συναισθηματικη αξια και το χρησιμοποιω.Εψαξα στο πλανηταριο και στο σαιτ της skywatcher αλλα τιποτα...Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω;Καποιος να του περισσευει ενα τριγωνακι;Ευχαριστω. Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
ecuador Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2015 Λες αυτοί εδώ να το στέλουν σε λογική τιμή;Αλλιώς ώρα για λίγο DIY! Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 Σίγουρα στα site δεν υπάρχουν αλλά ρώτα στο πλανητάριο τηλεφωνικά αν μπορούν να στο παραγγείλουν ως ανταλλακτικό. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2015 Ευχαριστω και τους δυο!Θα το κοιταξω αλλιως θα μαστορεψω οσο μπορω. Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα