βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 http://www.fotoart.gr/agora/proionta/nikon/d70s/ Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Ενας φιλος μου την εχει (ειχε) και μεσα σε 11 μηνες του "εληξε" ο σενσορας. Ο τεχνικος απο την Νικον κακως του ειπε οτι ειναι συχνο πυκνο φαινομενο σε αυτο το μοντελο... Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Η D50 τι λεει? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
SATI Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Ενας φιλος μου την εχει (ειχε) και μεσα σε 11 μηνες του "εληξε" ο σενσορας. Ο τεχνικος απο την Νικον κακως του ειπε οτι ειναι συχνο πυκνο φαινομενο σε αυτο το μοντελο...Φαντάζομαι ότι ήταν μέασα στην εγγύηση και δεν υπήρξε πρόβλημα Ξέρεις πόσες φωτό είχε τραβήξει; Thinking is not a crime....! φιλικά Νίκος Λουρίδης
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2006 Ενας φιλος μου την εχει (ειχε) και μεσα σε 11 μηνες του "εληξε" ο σενσορας. Ο τεχνικος απο την Νικον κακως του ειπε οτι ειναι συχνο πυκνο φαινομενο σε αυτο το μοντελο...Φαντάζομαι ότι ήταν μέασα στην εγγύηση και δεν υπήρξε πρόβλημα Ξέρεις πόσες φωτό είχε τραβήξει; ειναι επαγγελματιας. πανω απο 10.000 σιγουρα. Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2006 Απο ο,τι εμαθα οταν ληγει ο σενσορας δε το καλυπτει η εγγυηση Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2006 Πάρε Canon!!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2006 Προσπαθω να αποφυγω καποια βιαστικη κινηση αλλα σκευτομαο μεταξυ Olympus E-500 και αγορας laptop και ATK-2CΔεν ειμαι τοσο σιγουρος για CMOS σενσορα Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα