Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν ανοίγω το θέμα μήπως με βοηθήσει κάποιος με γνώσεις . Έχω ένα τέτοιο controler μαζί με το μοτέρ http://www.sherwoods-photo.com/sky_watcher/EQ3-2-Single-Axis-Motor.jpg. Έχω την skywatcher star adventurer η οποία έχει οδήγηση μόνο στον άξονα ra. Έχω βρει τρόπο να κάνω οδήγηση στον έναν άξονα . Θέλω να προσαρμοστεί το μοτέρ από τον controller στον άξονα dec και να έχω οδηγήσει και από τους 2 άξονες . Το πρόβλημα δεν είναι πως θα μπει αλλά πριν αγοράσω πράγματα με προβλημάτισε το εξής. Το συγκεκριμένο controller είναι για ra άξονα κανονικά πράγμα που σημαίνει ότι όταν το βάζεις μπροστά αρχίζει να κινείται συνεχώς πράγμα που δεν θέλουμε στο dec πάρα μόνο σε περίπτωση διόρθωσης. Έχει βέβαια επιλογή stop , 2x forward, kai 8x forward και backward. Αν κάνω το γνωστό modification για τον dual axis controller αλλά μόνο στο + και - του controller . Υπάρχει τρόπος να σταματήσει η συνεχόμενη κίνηση που δίνει με το power on στο μοτέρ καθώς ήταν προορισμένο για ra άξονα ? Δηλαδή να μετατρέψω τον controller σε λειτουργία για dec άξονα . Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει . Μπορώ να ανεβάσω και φώτο αν χρειάζεστε

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης