ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Πωλείται: CELESTRON 9.25 SCT Τα προικιά του είναι:Διαγώνιος 90 μοιρών για προσοφθάλμια 2" και 1,1/4 Φυσικά σε κατάσταση εξαιρετική, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχου ξαναγοράσει απο εμένα.Ο κλασικός finder 9Χ50 με quick release1 Προσοφθάλμιο SP Skywatcher 40mm.1 Προσοφθάλμιο SWA 15mm FOV 70 μοιρών Agena.Bobs Knobs1 Dew Shield (απομακρύνει την υγρασία απο την διορθωτική) ιδιοκατασκευή μαζί με το τροφοδοτικό.1 Bahtinov mask Ιδιοκατασκευή και αυτή. Επίσης στο τηλεσκόπιο έχει γίνει κατασκευή με δύο ανοίγματα κοντά στη διορθωτικη και ανεμιστηράκι πίσω απο το πρωτεύον (που δίνεται και το τροφοδοτικό του) γιια να κατεβαίνει πιό γρήγορα η θερμοκρασία του σωλήνα.Τέλος να πώ ότι ο διαγώνιος και τα προσοφθάλμια που δίνονται δεν είναι τα δικά του τα οποία είχαν κλαπεί και αντικατάσταθηκαν, οπότε και δίνω δύο προσφθάλμια που εγω προσωπικά τα έχω ευχαριστηθεί αρκετά.Φυσικά για τους εκτός Αθηνών, τα μεταφορικά δικά τους. ΤΙΜΗ 850€ Φωτό αύριο ΔημήτρηςΚινητό 6945261285 Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Τοιούτο ενδιαφέρον.......πραγματικά συγκλονιστικόν - Up-ενα-δύο που έλεγε και ο Βέγγος. Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2015 Καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Up! Αντε παιδιά! Η EQ-6 έφυγεεεεεεεε. ΜΟΝΟ το τηλεσκόπιο έμεινε....... Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2015 Αντε αλλη μια UP! Μα καλά τι άνθρωποι είστε πια; Απαπαπα Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2015 up Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2015 UP με ενημέρωση Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2015 Φωτογραφίες του 7Χ50 για τον Χρήστο Η Κατοψη για να καταλάβεις πώς δεν διαφέρει απο όλα τα "πέδιλα" προσδεσης. Στην "Πίσω Μεριά" φαίνεται η καμπύλη για να καταλάβεις πως τοποθετείται πάνω στο τηλεσκόπιο. Το μπράτσο δεν καταλήγει σε μορφή Dovetail, είναι σε μία μορφή Τ και δένει στο πιό πάνω με δύο βίδες Αλεν. Για ότι άλλο θέλεις τα λέμε. Πίσω Μεριά Κάτοψη Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2015 UP Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2016 UP Άλλη Μία να δούμε τι θα γίνει Δημήτρης
dyonik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 Καλημέρα Δημήτρη και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Πριν λίγο δοκίμασα την στήριξη και δουλεύει μια χαρά!!!Ευχαριστώ πολύ !!ΦιλικάΝίκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2016 Να είσαι καλά Νίκο μου, να τη χαρείς όσο πιό πολύ. Φιλικά Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2016 Άντε και κλεισαμε ένα μήνα στην αναμονή. Αντε ρε παιδιά να φεύγουμε! Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2016 Τελευταίο UP. Από την άνοιξη πάλι Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2016 E δεν θα το πιστέψετε, αλλα το 9,25 είναι υπο κράτηση....... Για δες! Δημήτρης
kyrkos1111 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 P.m. Λεβέντη θες να μου φας το τηλεσκόπιο; Πάντες ἄνθρωποι τοῦ εἰδέναι ὀρέγονται φύσει. σημεῖον δ'''' ἡ τῶν αἰσθήσεων ἀγάπησις·... καὶ μάλιστα τῶν ἄλλων ἡ διὰ τῶν ὀμμάτων.
Gigi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2016 P.m. Λεβέντη θες να μου φας το τηλεσκόπιο; να σαι καλα, με εκανες και γελασα!!!Ναι παντως, η αληθεια ειναι καπου εκει!Μην ανησυχεις, ο πωλητης δειχνει 'κύριος'!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2016 Παιδιά το τηλεσκόπιο πουλήθηκε στον Κυριάκο. Καλορίζικο και καλοταξίδευτο.Φίλε GIGI, τελικά δεν τα καταφέραμε. ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
kyrkos1111 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2016 Ευχαριστώ πολύ και για την υπομονή που έδειξες φίλε Δημήτρη στις ερωτήσεις μου! Το δοκίμασα, ωστόσο είναι πιο δύσκολο το πράγμα απ' ότι νομίζει κανείς, διότι ακόμα κ με goto υπάρχουν προβλήματα, π.χ. όπως γυρίζει αυτόματα ο σωλήνας κουτουλάει πάνω στο τρίποδο κ σταματάει η όλη διαδικασία. Επίσης, θα χρειαστώ κ έναν μικρό προσοφθάλμιο μέσα στην εβδομάδα, θα σε τηλ να το κανονίσουμε. Ευχαριστώ. Πάντες ἄνθρωποι τοῦ εἰδέναι ὀρέγονται φύσει. σημεῖον δ'''' ἡ τῶν αἰσθήσεων ἀγάπησις·... καὶ μάλιστα τῶν ἄλλων ἡ διὰ τῶν ὀμμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα