Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=X2mIkP0zWGs "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Θα ηθελα να μου προτεινατε μια webcam για πλανητικη μονο που θα με εισαγει στον κοσμο της επεξεργασιαςΜια απλη και του εμποριου "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
v.p. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Ποσά χρήματα σκοπεύεις να δώσεις;Εγώ θα σου προτεινα μια Philips Toucam pro.
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Οχι θελω κατι πιο εισαγωγικο δεν με ενδιαφερει τωρα η πιοτητα της εικονας αλλα η εξοικοιωση με την επεξεργασια. Για το κοστος δεν ξερω..... "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
v.p. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Μια τέτοια web camera, θα καλύψει καθε πτυχή της πλανητικής φωτογραφίας, σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα τότε μια οποιαδήποτε φθηνή (ακόμη και μια των 5€ ) θα είναι εντάξει.
jimkopa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 αν θες μια καμερα που να μην ξεπερναει τα 80 ευρω θα παρεις μια webcam απο αυτες που εχουν κανει modification να βρεις ποια ειναι διαθεσιμη αυτην την περιοδο και μονος σου αν ποιανουν τα χερια σου να την μετατρεψεις σε καμερα για το τηλεσκοπιο σου τωρα αν δεν σε πειραζει να πας στα 150 ευρω θα πας σε μια ετοιμη που βγαζουν ολες οι εταιριες ολες πανω κατω ιδιες και δεν νομιζω να ξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για μια απλη webcam «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
ecuador Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Η TouCam Pro επειδή ήταν από τις πιο κατάλληλες πωλείται συνήθως (δεύτερο χέρι μόνο) εξωφρενικά ακριβά - σε τιμή που νομίζω καλύτερα να δώσουμε παραπάνω να πάμε απ'ευθείας σε πλανητική. Οποιαδήποτε κάνει για πειραματισμούς, ακόμα και η κινέζικη των 4 ευρώ (πραγματική τιμή μίας που είχα δοκιμάσει) της βγάζεις το φακό και τραβάς. Από τις καλύτερες αποδόσεις/τιμή έχει Xbox Live Vision, που τη βρίσκουμε γύρω στα 10-15 ευρώ από το εξωτερικό (και χαμηλότερα κάποιες φορές) και παίρνει και διάφορα mods. και δεν νομιζω να ξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για μια απλη webcam Συγχρόνως γράφαμε, ακριβώς αυτό. Και νομίζω και 80 ευρώ ήσουν πολύ "ανοικτοχέρης", μέχρι τα 40-50 εγώ θα έλεγα να δίνουμε για webcam, αλλιώς μαζεύουμε να πάρουμε μια από τις guiding/planetary που εμφανίζονται που και που στις μικρές αγγελίες... Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Μαλλον αυτο θα κανω και οντως τα 100-110 ευρω δεν αξιζει να τα περασεις για μια απλη webcam "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
v.p. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Θεωρώ την Philips κορυφή όμως ομολογουμένως η τιμή της είναι κάπως υπερβολική. Αλήθεια, θα μπορούσα να συνδέσω μια web cam με ένα smartphone έναντι του υπολογιστή, για να φωτογραφίσω;
jimkopa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 και δεν νομιζω να ξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για μια απλη webcam Συγχρόνως γράφαμε, ακριβώς αυτό. Και νομίζω και 80 ευρώ ήσουν πολύ "ανοικτοχέρης", μέχρι τα 40-50 εγώ θα έλεγα να δίνουμε για webcam, αλλιώς μαζεύουμε να πάρουμε μια από τις guiding/planetary που εμφανίζονται που και που στις μικρές αγγελίες... ειχα φτιαξει παλια την SPC900NC/00 την καλυτερη webcam που εχει κυκλοφορησει και τοσο περιπου μου στοιχισε για αυτο ειπα μαξιμουμ 80 ......ναι εχεις δικιο τωρα που το σκεφτομαι τα βλεπω πολλα.... τοτε ηταν καλα «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
ecuador Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2016 και δεν νομιζω να ξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για μια απλη webcam Συγχρόνως γράφαμε, ακριβώς αυτό. Και νομίζω και 80 ευρώ ήσουν πολύ "ανοικτοχέρης", μέχρι τα 40-50 εγώ θα έλεγα να δίνουμε για webcam, αλλιώς μαζεύουμε να πάρουμε μια από τις guiding/planetary που εμφανίζονται που και που στις μικρές αγγελίες... ειχα φτιαξει παλια την SPC900NC/00 την καλυτερη webcam που εχει κυκλοφορησει και τοσο περιπου μου στοιχισε για αυτο ειπα μαξιμουμ 80 ναι τωρα τωρα τα βλεπω πολλα τοτε ηταν καλα Ε, ναι τώρα έχει αλλάξει η ισορροπία γιατί και στοιχίζει συνήθως ακόμα ακριβότερα και οι πλανητικές έχουν γίνει πολύ καλύτερες/φθηνότερες και οι άλλες webcam που δεν έχουν τη "φήμη" (και άρα τη χτυπημένη τιμή) έχουν επίσης βελτιωθεί. Αν θέλουμε σωποδήποτε τον αισθητήρα της SCP900 πλέον ίσως καλύτερα θα ήταν να δοκιμάζουμε τις Logitech Pro 5000 που δίνονται φθηνότερα. Στα τυφλά / εξ' αποστάσεως δε μπορούμε να τις αγοράσουμε αφού υπάρχουν 2 εκδόσεις με μόνη διαφορά τον αισθητήρα, αλλά επειδή είχα και τις 2, με μια δοκιμή σε εσωτερικό χώρο είναι προφανές με τη μία αν πρόκειται για την έκδοση με τον υποδεέστερο αισθητήρα της Sharp (αρχίζει να εμφανίζει θόρυβο σε δωμάτιο ακόμα και με σχετικά λογικό φωτισμό). Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Ψαχνω διαφορες webcam αλλα δεν λεει το μεγεθος του σενσορα που μου ειναι απαραιτητο. Υπαρχει καποιο στανταρ μεγεθος;; "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
jimkopa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Ψαχνω διαφορες webcam αλλα δεν λεει το μεγεθος του σενσορα που μου ειναι απαραιτητο. Υπαρχει καποιο στανταρ μεγεθος;; αφου ψαχνεισ φτηνη .... δεν σε νοιαζει παρε οτι να ναναι ..δεν γραφει καμια το μεγεθος αν λεει μοντελο σενσορα βρεσ στο ετσι στο γκουγκλ «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Καλα ευχαριστω! "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Ειδα σε μια που ελεγεSensor size: 4386×3,64 mmΔεν ειναι πολυ πλατυ; διοτι τα εβαλα τα δεδομενα στο stelarium και ηταν ενα τεραστιο μακροστενο ορθογωνιο το οπτικο πεδιο "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
jimkopa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Ειδα σε μια που ελεγεSensor size: 4386×3,64 mmΔεν ειναι πολυ πλατυ; διοτι τα εβαλα τα δεδομενα στο stelarium και ηταν ενα τεραστιο μακροστενο ορθογωνιο το οπτικο πεδιο δεν υπαρχει τετοιος λαθος κανανε 4,8 χ 3,6 mm mm ηταν «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
ecuador Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Ειδα σε μια που ελεγεSensor size: 4386×3,64 mmΔεν ειναι πολυ πλατυ; διοτι τα εβαλα τα δεδομενα στο stelarium και ηταν ενα τεραστιο μακροστενο ορθογωνιο το οπτικο πεδιο 4386mm είναι πάνω από 4 μέτρα μήκος, νομίζω είναι προφανές το λάθος, μιλάμε για σένσορες όχι για κουπιά! Πατήσανε το "3" που είναι ακριβώς πάνω από την τελεία στο numpad.Αν θες οικονομικό βρές μία φθηνή xbox live vision (κάτω από 20 ευρώ) και καθάρισες (είναι 4x3mm περίπου). Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια γιατι το ειδα και εγω και σκεφτομαι τι λεει εδω ;! "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 http://www.skroutz.gr/s/7892932/Microsoft-Xbox-Live-Vision-Camera-XBOX-360.htmlΑυτη; "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
ecuador Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 http://www.skroutz.gr/s/7892932/Microsoft-Xbox-Live-Vision-Camera-XBOX-360.htmlΑυτη; Ναι, αλλά την πουλάνε εκεί ακριβά (δεν είναι νέο μοντέλο). Βλέπω ας πούμε αυτή τη στιγμή στο ebay με μεταφορικά για ελλάδα 14 Ευρώ μεταχειρισμένη από Αγγλία ή 12 Ευρώ καινούργια από Χονγκ Κονγκ - και έκπτωση αν πάρεις 2! Πέρσι είχα πάρει μία καινούργια 5 λίρες, αλλά γενικά τυχαίνει... Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
jimkopa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 http://www.skroutz.gr/s/7892932/Microsoft-Xbox-Live-Vision-Camera-XBOX-360.htmlΑυτη; Ναι, αλλά την πουλάνε εκεί ακριβά (δεν είναι νέο μοντέλο). Βλέπω ας πούμε αυτή τη στιγμή στο ebay με μεταφορικά για ελλάδα 14 Ευρώ μεταχειρισμένη από Αγγλία ή 12 Ευρώ καινούργια από Χονγκ Κονγκ - και έκπτωση αν πάρεις 2! Πέρσι είχα πάρει μία καινούργια 5 λίρες, αλλά γενικά τυχαίνει... Αυτες ειναι δουλειες παιρνεις ενα προιον 15 ευρω το πουλας 40 ..τα κονομας ασε τα "κοροιδα" ολους μασ να πληρωνουν μεσαζοντες «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
ecuador Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2016 http://www.skroutz.gr/s/7892932/Microsoft-Xbox-Live-Vision-Camera-XBOX-360.htmlΑυτη; Ναι, αλλά την πουλάνε εκεί ακριβά (δεν είναι νέο μοντέλο). Βλέπω ας πούμε αυτή τη στιγμή στο ebay με μεταφορικά για ελλάδα 14 Ευρώ μεταχειρισμένη από Αγγλία ή 12 Ευρώ καινούργια από Χονγκ Κονγκ - και έκπτωση αν πάρεις 2! Πέρσι είχα πάρει μία καινούργια 5 λίρες, αλλά γενικά τυχαίνει... Αυτες ειναι δουλειες παιρνεις ενα προιον 15 ευρω το πουλας 40 ..τα κονομας ασε τα "κοροιδα" ολους μασ να πληρωνουν μεσαζοντες Το θέμα είναι ότι τελικά δεν τα κονομάνε έτσι. Όταν υπάρχει μεγάλη ακρίβεια δεν αγοράζει ο κόσμος και ο τζίρος πέφτει τόσο ώστε τελικά τα κέρδη είναι λιγότερα. Αλλά άντε τώρα εξήγησε οικονομικά στο μέσο "έμπορο" που πάει για την αρπαχτή. Εδώ δεν το καταλαβαίνουν οι υπουργοί οικονομικών (αν αυξήσουμε το ΦΠΑ 5% θα έχουμε 5% παραπάνω έσοδα - χαχαχαχα - μην πάω παραπέρα και με τη φορολογία ελεύθερων επαγγελματιών που έκλεισαν όλοι τα βιβλία...), τι να πεις... Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Ενας φιλος μου με ρωταει συνεχεια και δεν ξερω να του απαντησω: οταν μειωνουμε το aperture σε μια dslr, η περιοχη του αισθητηρα που φωτιζεται μειωνεται; "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
jimkopa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2016 Ενας φιλος μου με ρωταει συνεχεια και δεν ξερω να του απαντησω: οταν μειωνουμε το aperture σε μια dslr, η περιοχη του αισθητηρα που φωτιζεται μειωνεται; λιγο μαθημα γενικης φωτογραφιας (δεν ηθελα να σου απαντησω μονολεκτικα ) Το aperture ειναι για το ποσο ανοιχτο θα ειναι το διαφραγμα (η τρυπα του φακου ) ξεκινα απο 1 f (Υπαρχουν ι και κατω απο 1 με μικροτερο το 0,33f ) τελειως ανοιχτη τρυπα του φακου μεχρι f 32 η f 64 δεν μειωνεται η περιοχη του αισθητηρα αλλα το φως που εισερχεται στον ΙΔΙΟ χρονο σε ολο το αισθητηαρα και στο ιδιο Iso ( ευαισθησια αισθητηρα ) Παρακατω ειναι τα Stop ...το ενα στοπ απο το αλλο ....επιτρεπει να μπει μεσα στον αισθητηρα το μισο φως στον ιδιο χρονο και στο ιδιο Iso τωρα θα μου πεις γιατι να κλεισω μια τρυπα που μπαινει φως αφου ζηταω παντα το μεγιστο φως να εισερχεται και να μην την αφησω πχ μονιμως στο f1,4 διοτι το καθε f δινει τα καλουδια του ......ο ιδιοσ φακος... στο 1,4 δινει μινιμουμ βαθος πεδιου(πχ αν θελω να τονισω μονο ενα αντικειμενο και να θολωσει το backround .....sto f5,4 o idios φακος μπορει δινει την μεγιστη οξυτητα .....στο f16 εχει το μεγιστο βαθος πεδιου μπορει να θελω να φωτογραφισω ενα τοπιο οταν σκοτεινιαζει ....και πολλοι αλλοι λογοι «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα