astrofriend Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2016 Κιάλια CELESTRON 15X70 πωλούνται 50€ ή ανταλλάσσονται με άλλα είδη αστρονομικού ενδιαφέροντος π.χ. προσοφθάλμια Τα οπτικά είναι άψογα και ευθυγραμμισμένα, δεκτός κάθε έλεγχος και ειδικά προτείνεται βραδυνή παρατήρηση των Πλειάδων όπου αξιοποιείται το ευρύ οπτικό τους πεδίο (φαίνονται όλες οι Πλειάδες) και οι μεγάλοι αντικειμενικοί (σε απευθείας σύγκριση με άλλα κιάλια, φαίνεται μεγαλύτερο πλήθος αστέρων από ότι στα άλλα κιάλια που έχουν αντικειμενικούς φακούς μικρότερης διαμέτρου). Η χαμηλή τιμή οφείλεται σε ένα κομμάτι πλαστικού που έσπασε και κολλήθηκε με αποτέλεσμα κακή εμφάνιση σε εκείνο το σημείο, χωρίς να έχει επηρεαστεί η οπτική απόδοση. Μόνο από Αττική για να γίνει έλεγχος στην παράδοση, κάθε έλεγχος δεκτός.
TUPAC_RIP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Καλη περιπτωση αλλα δυστυχως αυτες οι μεγεθυνσεις θελουν τριποδο. Οπότε για καποιον που εχει ειναι καλη ευκαιρια. Κι εγω θα τα ηθελα και τα ζαχαρωνω εδω και καιρο αλλα με φρεναρει αυτο το επιπλεον εξοδο τπυ τριποδίου. Still I Rise
Gigi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 εγώ πάντως χαζεύω με τα 20*80 χωρίς τρίποδο...
astrofriend Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Για παρατήρηση το τρίποδο είναι απαραίτητο, βελτιώνει τρομακτικά την διακριτική ικανότητα, πράγμα που μπορείς να επαληθεύσεις εύκολα με την κάρτα με αριθμούς που χρησιμοποιούν οι οφθαλμίατροι, βάζοντας την σε απόσταση και ελέγχοντας μέχρι ποια γραμμή διαβάζεις κρατώντας τα κιάλια στα χέρια και μετά βάζοντας τα σε τρίποδο. Ακόμα και τα 10Χ50 αξίζει να τα βάλεις σε τρίποδο. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ τα 20Χ80 με τρίποδο, δοκίμασε το τεστ του οφθαλμίατρου και θα εκπλαγείς απ την διαφορά.
TUPAC_RIP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 εγώ πάντως χαζεύω με τα 20*80 χωρίς τρίποδο...Αυτο ακριβως· χαζευεις.Τζαμπα παει η μεγεθυνση γιατι δεν μπορεις να τα κρατησεις πολυ σταθερα και χανεις σε διακριτικη ικανοτητα. Still I Rise
Gigi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 Μμμμ μαλιστα! Εγω παντως παιδες, ξαπλωνω στο πουφ, τα ' ριχνω ' συο προσωπο μου και απλως τα συγκρατω να μην πεφτουν. Δυναμη στα χερακια μας εχουμε ! Αλλα αμα μου βρεθει κανενα τριποδο , θα δοκιμασω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα