Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα, Mετά την επιτυχημένη παραγγελία από Hutech, αποφασίσαμε και πάλι να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία από FirstLightOptics.co.uk . Θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα site του εξωτερικού, και οι τιμές είναι αρκετά καλές. Κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα, μας είπαν πως ανάλογα μα το ύψος της παραγγελίας μπορούμε να έχουμε και 5-10% έκπτωση. Είναι ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει τώρα καθώς θα μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής και ίσως θα έχει μία μικρή έκπτωση. Παραθέτω την ιστοσελίδα: http://www.firstlightoptics.co.uk/ Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2016 Παιδιά ήδη μαζευτήκαμε 4 άτομα και η παραγγελία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Όσοι θέλετε στείλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
pilot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2016 Παντελη, πολυ καλη αυτη η προσπαθεια που κανεις Δες εαν θες και αυτο το site γιατι νομιζω οτι εχει καλες τιμες, για την επομενη φορα : https://www.astromarket.org/?language=en Νικος. Νικος Π.
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2016 Νικο μου θα το εχω στα υποψιν! Σε ευχαριστω πολύ για την εμπιστοσύνη SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
elvethar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2016 Από το astromarket έχω κάνει πρόσφατα δύο παραγγελίες. Η εξυπηρέτηση ήταν άριστη και τα προιόντα τα παρέλαβα στην προκαθορισμένη ημερομηνία και σε καλή συσκευασία. Σίγουρα θα ξαναγοράσω από εκεί.
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2016 Παιδια η παραγγελία έγινε. Μόλις παραλαβω θα σας ενημερώσω SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
audioguy_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2016 Σήμερα παρέλαβα το μέρος της παραγγελίας που μου αναλογεί, όλα σε άψογη κατάσταση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Magicstar για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία, αλλά πρωτίστως για την πρωτοβουλία να οργανώσει την ομαδική παραγγελία. Νομίζω ότι παρόμοιες κινήσεις μπορούν να μας βοηθήσουν και στο μέλλον στην οικονομική προμήθεια ειδών. http://andreasfloros.wix.com/astroscapes
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2016 Σήμερα παρέλαβα το μέρος της παραγγελίας που μου αναλογεί, όλα σε άψογη κατάσταση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Magicstar για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία, αλλά πρωτίστως για την πρωτοβουλία να οργανώσει την ομαδική παραγγελία. Νομίζω ότι παρόμοιες κινήσεις μπορούν να μας βοηθήσουν και στο μέλλον στην οικονομική προμήθεια ειδών. +1 παρελαβα και εγω εχθες το δικο μου Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
pilot Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Παντελη, σε ευχαριστω παρελαβα και εγω εχθες τα δικα μου σε αριστη κατασταση. Περιμενω για την επομενη φορα ! Νικος. Νικος Π.
kimon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Παντελή παρέλαβα σε άψογη κατάσταση την παραγγελία μου, σε ευχαριστώ πολύ.Αναμένω για την επόμενη φορά.
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Ευχαριστώ παιδιά για την εμπιστοσύνη και τα καλά σας λόγια! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα