kostasnezis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Αναζητώ πλήρες σετ (στήριξη, Go-To, βαλίτσα μεταφοράς) Schmidt-Cassegrain 12"-16" σε καλή κατάσταση. Περιοχή Αθηνών.Επικοινωνία με πμ.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά το κάνω σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι ακριβώς ζητάς και εάν κάνω λάθος θα το σβήσω. Μόνο ο σωλήνας Mac 12"-16" κοστίζει καινούριος 15.000-40.000 ευρώ και αυτό εάν ΔΕΝ είναι ο Questar. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Επίσης εκτός από το κόστος που σωστά το υπολογίζει ο kkokkolis, όταν λες "βαλίτσα μεταφοράς", ακόμα και το μικρότερο που βάζεις στο κείμενο, δηλαδή το 12άρι Mak είναι κοντά στα 30 κιλά μόνο ο οπτικός σωλήνας (το 14άρι που έχεις στον τίτλο φεύγει στα 50+ κιλά), δεν είναι για πολλές μεταφορές... Φαντάσου τι βάρος έχει η κατάλληλη στήριξη...Μιλάς για αρκετά εξειδικευμένο, ακριβό, βαρύ και σπάνιο εξοπλισμό, έτσι; Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2016 Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλα με ολα αυτα που ζητάς εγω ξερω μεχρι 10" δεν εχω δει ή άκουσει για τοσο μεγαλο και με Goto στην ελλαδα Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
Kostasvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Φίλε σου επισημαινω ότι αυτό που ζητά κοστίζει πάνω από 10 χιλιάδες άμα θες πάρτο από το πλανητάριο Στεκόμαστε πάνω σε ώμους γιγάντων γι’αυτό μπορούμε και βλέπουμε μακριά Issac Newton # Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος #
kostasnezis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Κώστα ευχαριστώ για την επισήμανση. Έχει ήδη βρεθεί το 14" (οχι ACF, αλλά LX200, GPS) σχεδόν στο 1/3 της τιμής που αναφέρεις, μεταχειρισμένο απο ευρωπαϊκή χώρα. Με βαλίτσα μεταφοράς, τρίποδο, οπτικά καλούδια κτλ....Με φοβίζει η μεταφορά, για αυτό "επιμένω ελληνικά"... αν προκύψει τελικά.Αν ξέρεις κάποιον, μου λες.Ευχαριστώ.
ecuador Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Κώστα ευχαριστώ για την επισήμανση. Έχει ήδη βρεθεί το 14" (οχι ACF, αλλά LX200, GPS) σχεδόν στο 1/3 της τιμής που αναφέρεις, μεταχειρισμένο απο ευρωπαϊκή χώρα. Με βαλίτσα μεταφοράς, τρίποδο, οπτικά καλούδια κτλ....Με φοβίζει η μεταφορά, για αυτό "επιμένω ελληνικά"... αν προκύψει τελικά.Αν ξέρεις κάποιον, μου λες.Ευχαριστώ. Φίλε μου να σε πληροφορήσω ότι έχεις μπερδέψει τα Maksutov-Cassegrain (που όπως σου είπα στις 14 ίντσες μόνο ο σωλήνας θα είχε 20 χιλιάρικα, θα ήταν πάνω από 50 κιλά, η βάση ακόμα παραπάνω - οπότε είναι φοβερά εξειδικευμένα και σπάνια) με τα συνηθισμένα Schmidt-Cassegrain (SCT), όπως το LX200 που λες.Άρα θέλεις ένα απλό SCT. Αν διορθώσεις τον τίτλο σου θα δουν ίσως περισσότεροι που έχουν διαθέσιμα Schmidt-Cassegrain την αγγελία. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
kostasnezis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο!!!Διορθώνω άμεσα..... Ευχαριστώ πολύ!
Spartinixus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2016 I have a 14" f10 UHTC optical tube only on sale for €2000. (with 2"diagonal and 8x50 finder) For a mount with goto there are a lot of options... EQ6, EQ8,...
kostasnezis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2016 Bought a 12" alt-az one from UK.Thank you anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα