Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2016 Παιδιά η παραγγελία έγινε. Θα σας ενημερώσω με PM μολις ερθουν τα πραγματακια. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε πολλά μηνύματα ζητώντας διευκρινήσεις για τις ομαδικές παραγγελίες. Θα γράψω τις απαντήσεις εδώ ώστε να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά: 1. Τι όφελος έχεις από τις ομαδικές παραγγελίες. Τα οφέλη είναι διαφορετικά στον καθένα. Το βασικό είναι τα μειωμένα μεταφορικά έξοδα. Αναλαμβάνει άλλος όλη τη διαδικασία χωρίς να ασχοληθείς εσύ. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κάρτα ή δεν μπορούν να κάνουν τραπεζική συναλλαγή. 2. Τι κέρδος έχω εγώ από την ομαδική παραγγελία. Τις παραγγελίες δεν τις κάνω μόνο για εσάς. Τις κάνω και για μένα. Οπότε αγοράζω κι εγώ τα δικά μου πράγματα με μειωμένα μεταφορικά. Έχει τύχει βέβαια να βάλω ομαδική παραγγελία χωρίς να αγοράσω κάτι εγώ, απλά για να εξυπηρετήσω έναν φίλο. 3. Γιατί δεν μας κάνουν έκπτωση; Δυστυχώς δεν μας κάνουν έκπτωση ούτε ένα ευρώ, πόσο μάλλον 10-20% που ζητάτε οι περισσότεροι. Το κέρδος σε αυτού του είδους τα μαγαζιά είναι τόσο μικρό που δεν υπάρχει περιθώριο. Δοκιμάστε να ζητήσετε έκπτωση και μόνοι σας. 4. Πότε θα έρθουν τα πράγματα; Εάν όλα είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη μέρα από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία. Αναλόγως τον όγκο, κάνουν από 5-8 εργάσιμες ημέρες να έρθουν σε μένα. Μετά σας ενημερώνω και κανονίζουμε τη παραλαβή.Αποφεύγω να παραγγέλνω πράγματα που είναι πάνω από 5 μέρες σε αναμονή, ώστε να μην καθυστερεί όλη η παραγγελία. 5. Πως γίνεται η πληρωμή; Η πληρωμή γίνεται πάντα πριν τη παραγγελία. Δυστυχώς δεν είμαι ούτε κατάστημα, ούτε έχω κανένα κέρδος ώστε να μπορώ να παίρνω προκαταβολή και τα υπόλοιπα με τη παράδοση. Με όσους έχει δημιουργηθεί σχέση εμπιστοσύνης, γίνονται εξαιρέσεις. Γνωρίζουν οι ίδιοι Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση παρακαλώ στείλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2016 Παιδιά καλησπέρα, Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμμετοχή για ομαδική παραγγελία. Στείλτε μου PM όσοι θέλετε να συμμετέχετε και αν μαζευτούμε 4 άτομα και πάνω το προχωράμε SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2016 Παιδιά μέχρι στιγμής ενδιαφέρονται δύο. Μόλις βρεθούν άλλοι δύο το προχωράμε SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
audioguy_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2016 Επίσης π.μ. http://andreasfloros.wix.com/astroscapes
loufas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παντελή για την άψογη συνεργασία που είχαμε..Παρέλαβα σημερα λόγω έλλειψης του προϊόντος από την εταιρεία.. My observatory code from NASA - MPC is L02. Το site του NOAK Observatory: http://noakobservatory.gr/index.php https://iawn.net/about/members.shtml https://newton.spacedys.com/neodys2/index.php?pc=2.1.2&o=L02&ab=0 https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=author%3A"Sioulas%2C Nick"&sort=date desc%2C bibcode desc&p_=0 https://orcid.org/0000-0002-2012-1227 https://www.exoworldsspies.com/en/team/ Νίκος Σιούλας Planetary Defence Team
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2016 Καλημέρα σε όλους, παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την επερχόμενη έξοδο της Αγγλίας από την Ε.Ε.Έχετε κάποια είδηση τι θα γίνει με τις εισαγωγές; Περί δασμών ο λόγος. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
AlexanderTheGr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2016 Καλημέρα σε όλους, παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την επερχόμενη έξοδο της Αγγλίας από την Ε.Ε.Έχετε κάποια είδηση τι θα γίνει με τις εισαγωγές; Περί δασμών ο λόγος. Το Brexit είναι μια διαδηκασία που ούτε κάν έχει αρχίσει. Αν γινεί θα είναι μια διαδηκασία που θα πάρει 2-3 χρόνια. Καί όταν ολοκληρωθεί με το καλό το πιθανότερο είναι να υπάρξει συμφωνία για ελεύθερη διακίνηση προϊόντων.
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2016 Το Brexit είναι μια διαδηκασία που ούτε κάν έχει αρχίσει. Αν γινεί θα είναι μια διαδηκασία που θα πάρει 2-3 χρόνια. Καί όταν ολοκληρωθεί με το καλό το πιθανότερο είναι να υπάρξει συμφωνία για ελεύθερη διακίνηση προϊόντων.Ευχαριστώ. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2016 Παιδια η ομαδικη παραγγελια θα πραγματοποιηθει κανονικα την Πεμπτη 10 Νοεμβριου. Στειλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Corsair Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2016 Μετά από αρκετό καιρό, βρίσκω την ευκαιρία, να πω ευχαριστώ στον Παντελή, γιά την άμεση λύση που έδωσε στο θέμα με την προβληματική στήριξη, που μας ήρθε από το FLO... Γιώργος Διακάκηςhttp://astro.corsair.gr
audioguy_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Τα είδη της 5ης παραγγελίας παρελήφθησαν εδώ στα βορειο-δυτικά, όλα ΟΚ, άψογη συνεννόηση όπως πάντα. Ευχαριστούμε Παντελή! http://andreasfloros.wix.com/astroscapes
elvethar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Παρέλαβα και εγώ χθες. Όλα καλά! Ευχαριστώ Παντελή!
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια! Η επόμενη ομαδική παραγγελία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
KC Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Καλησπέρα Παντελή, Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου. Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη από κάθε άποψη. Ανυπομονώ τώρα να δοκιμάσω τα προιόντα που ήρθαν στην κατοχή μου καιρού και χρόνου θέλοντος ) “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
HOMO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Παντελή η Κέρκυρα χρωστάει κέρασμα κουμ κουατ και μάντολες. Τα παραλάβαμε όλα κομπλέ! Σ ' ευχαριστούμε! Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!! Θανάση εννοείται θα βρεθούμε στο συνέδριο!!! Λοιπόν παιδιά η επόμενη ομαδική παραγγελία θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου ώστε να έχουμε τα πράγματα μας πριν την Νέα σελήνη του Δεκεμβρίου. Παρακαλώ επιλέξτε πράγματα που είναι in stock ή το πολύ 3-5 working days. Παρακαλώ η επικοινωνία να γίνει με pm, facebook ή τηλεφωνικά. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2016 Καλησπέρα παιδια. Η παραγγελια θα γινει σήμερα οπως εχει προγραμματισθει. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά και Καλή Χρονιά, Η επόμενη ομαδική παραγγελία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου από το astroshop.eu.Αν κάποιος θέλει κάτι από FLO ας μου στείλει PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2017 Παιδιά είμαστε ήδη 4 άτομα οποτε στείλτε μου μήνυμα το σηντομότερο. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2017 Παιδιά εκτάκτως θα γίνει και άλλη ομαδική παραγγελία απο astroshop την Δευτέρα λόγω ζήτησης! Στείλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, Η επόμενη ομαδική παραγγελία θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου. Ανάλογα με τη ζήτηση θα γίνουν παραγγελίες από Firstlightoptics.co.uk και astroshop.eu. Επικοινωνία με PM SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2017 Λόγω μικρής συμμετοχής η ομαδική θα γίνει μόνο από astroshop.eu την Δευτερα 13 Φεβρουαρίου. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στείλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα