Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2017 Καλημερα παιδια, Υπαρχει συμμετοχη και για FLO οποτε θα γινουν 2 παραγγελιες. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Έχετε υπόψη για FLO ότι το δέμα μου, που στάλθηκε με DHL τη περασμένη Τρίτη, είναι κολλημένο στο Βέλγιο. Κατόπιν επικοινωνίας με τη DHL με ενημέρωσαν ότι οι αποθήκες του Βελγίου είναι υπό μεταφορά και υπάρχει μεγάλος αριθμός αποστολών που έχει μαζευτεί με αποτέλεσμα καθυστερήσεις! Το δέμα υποτίθεται ότι έρχεται αύριο, αλλά δεν έχουν εικόνα πότε τελικά θα έρθει!! Τους έστειλα και mail και τους στόλισα, μιας και Παρασκευή φεύγω διακοπές!! Σας ενημερώνω λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να φύγετε και περιμένετε ότι θα το πάρετε μέσα σε 3 μέρες, όπως συνηθίζεται!!
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Δημήτρη καλησπερα, Συμβαινουν αυτα με τις μεταφορικες διοτι ερχονται οδικως. Αν το δεμα σου ειναι μεγαλο δεν θα ερθει σε 3 μερες. Κανει συνηθως 5-6. Εγω παντα απο τη στιγμη που παραγγελνω λεω 10 μερες στα παιδια για να ειμαι μεσα. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Δημήτρη καλησπερα, Συμβαινουν αυτα με τις μεταφορικες διοτι ερχονται οδικως. Αν το δεμα σου ειναι μεγαλο δεν θα ερθει σε 3 μερες. Κανει συνηθως 5-6. Εγω παντα απο τη στιγμη που παραγγελνω λεω 10 μερες στα παιδια για να ειμαι μεσα. το θέμα είναι ότι υποτίθεται αύριο έρχεται και είναι ακόμα Βέλγιο!!!!! Έχει περάσει από 40 κύματα αυτό το τηλεσκόπιο. Να δεις που όταν έρθει, θα βρέχει ασύστολα!!!
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2017 Στην περασμένη ομαδική άργησαν 2 μέρες. Το χειρότερο είναι να απεργήσουν οι λιμενικοί. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2017 Τελικά έγινε το θαύμα και από το Βέλγιο το τηλεσκόπιο ξαφνικά διακτινίστηκε στο βανάκι της DHL καθοδόν για το σπίτι μου!!! Από σήμερα κάτοχος ενός Skywatcher Dobsonian 12" παρακαλώ!!
Magicstar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2017 Τσάμπα η γκρίνια δηλαδή SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2017 Παιδιά η παραγγελία θα γίνει αυριο. Τελευταια διορία για συμμετοχή σημερα SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
aris71 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2017 Θέλω να ευχαριστήσω τον Παντελή (magicstar) για την πολύτιμη βοήθεια του και τον χρόνο του, να μεσολαβήσει, και η χαλασμένη μου ZWO ASI120MC να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο. (Η κάμερα είχε αγοραστεί με ομαδική παραγγελία τον περασμένο Οκτώβριο από FLO.)
konstasd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Υπάρχει ενδιαφέρον για καμία ομαδική παιδιά;
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Καλησπέρα, Να υπενθυμίσω στους φίλους πως οι ομαδικές παραγγελίες γίνονται κανονικά κάθε μήνα. Η παραγγελίες πραγματοποιούνται την εβδομάδα της Πανσελήνου, όποτε όσοι θέλετε να συμμετέχετε να μου στέλνετε μέχρι και την ημέρα της Πανσελήνου. Είχα σκοπό να κάνω την παραγγελία σήμερα, αλλά λόγω εκτάκτων συμμετοχών η παραγγελία θα γίνει αύριο. Το site που παραγγέλνουμε είναι αυτό: https://www.teleskop-express.de Magic SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα