βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Σημερα κυκλοφορει και το δευτερο μερος του ντοκιμαντερ ΄'το κομψο Συμπαν'' οπως εχει αναφερθει και σε προηγουμενο post.Συνοδευει το science illustrated Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Σήμερα Τετάρτη; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Ναι .Ετσι ελεγε το προηγουμενο τευχος. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 δεν το χάνω με τίποτα!!!!! και, χρόνια πολλά φίλε βολιώτη!!!!!!!!!!!!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Πολύ σωστά ανέφερε ο Τηλέμαχος Χρόνια Πολλά φίλε βολιώτη Τώρα δεν πιστεύω να πούμε το ίδιο και για τον FOKO Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 Πολύ σωστά ανέφερε ο Τηλέμαχος Χρόνια Πολλά φίλε βολιώτη Τώρα δεν πιστεύω να πούμε το ίδιο και για τον FOKO Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Έχει διαβάσει κανείς το ομώνυμο βιβλίο? Νομίζω ότι έχει εκδοθεί από κάποιο εκδοτικό οίκο με την επωνυμία «Ωκεανίδα». Πρόσφατα άκουσα καλά λόγια από κάποιο φίλο μου εκτός astrovox. Τι λέτε? PapGeo Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Vegan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Φίλε PapGeo, Το έχω διαβάσει και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος!Αποτελεί εξαίρετη εισαγωγή στη σύγχρονη θεωρητική φυσική! Διάβασέ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sam4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 To science illustrated αξίζει σαν περιοδικό; I WANT TO BELIEVE Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Κ το science illustrated κ το discovery & science καλα ειναι.Εγω διαβασει αρκετα.To μόνo που δε μ αρεσει σ αυτα τα περιοδικα ειναι που εχουν πολλα θεματα κ τα αναλυουν λιγο.Αληθεια ρε παιδια ξερει κανεις σας τι εχει γινει το γαιοραμα?Βγαινει?Εχω να το δω πολλα χρονια.Φοβερο περιοδικο Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Φίλε PapGeo, Το έχω διαβάσει και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος! Αποτελεί εξαίρετη εισαγωγή στη σύγχρονη θεωρητική φυσική! OK Vegan, σ΄ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω και προσωπικά. Ο εκδοτικός οίκος είναι αυτός? PapGeo Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
SATI Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Κ το science illustrated κ το discovery & science καλα ειναι.Εγω διαβασει αρκετα.To μόνo που δε μ αρεσει σ αυτα τα περιοδικα ειναι που εχουν πολλα θεματα κ τα αναλυουν λιγο.Αληθεια ρε παιδια ξερει κανεις σας τι εχει γινει το γαιοραμα?Βγαινει?Εχω να το δω πολλα χρονια.Φοβερο περιοδικο Το γαιόραμα το αγόρασε η (ο) ΔΟΛ και αναστάλθηκε η εκδοση του...δυστιχώς.... Εάν δεν κάνω λάθος πέρυση έγινε αυτό. Thinking is not a crime....! φιλικά Νίκος Λουρίδης Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Vegan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Φίλε PapGeo, Το έχω διαβάσει και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος! Αποτελεί εξαίρετη εισαγωγή στη σύγχρονη θεωρητική φυσική! OK Vegan, σ΄ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω και προσωπικά. Ο εκδοτικός οίκος είναι αυτός? PapGeo Ναί αυτός είναι! Μπράιαν ΓκρινΤο κομψό σύμπανΕκδόσεις "Ωκεανίδα" Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Το γαιόραμα το αγόρασε η (ο) ΔΟΛ και αναστάλθηκε η εκδοση του... δυστιχώς.... Εάν δεν κάνω λάθος πέρυση έγινε αυτό.Βέβαια, γιατί ανταγωνιζόταν το Natiolal Geografic. Τώρα μπορεί να πουλιέται άνετα 9-10€. Κώστας Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Οχι μονο το ανταγωνιζονταν.Για μενα ηταν κ καλυτερο Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Παιδια αν και αργοπορημενος ,παραδοξως ειχα καιρο να <<μπω>> στο internet γενικοτερα, σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας Καλα να περνατε Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
WITCH OF MOON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 Επίσης ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΙΛΙΚΑ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Χτες το βραδυ ειδα και το DVD απο το Science Ιllustrated Αγαπημενη μου ατακα απο το DVD "Δε μπορεις να δωσεις τετοιες απαντησεις με αδειο στομαχι" Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Ποιό DVD είχε Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2006 Το δευτερο μεροσ απο το DVD "To κομψο Συμπαν" με αφορμη το ομονυμο βιβλιο του Brian Green Το επομενο τευχος εχει ενα αλλο DVD.Λεγεται :Παρατηρωντας τα αστρα http://www.scienceillustrated.gr/ Τα πάντα ειναι Μαθηματικά. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Ωραίο θα είναι και αυτό.... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα