theoatc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2016 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2016 Πωλείται η γνωστή Philips Webcam spc900nc, έτοιμη για χρήση. Η κάμερα έχει χρησιμοποιηθεί από εμένα μόνο ελάχιστα , είναι λειτουργικοτάτη, κ έτοιμη για χρήση. Πωλείται λόγω ενασχολησης με βίντεοαστρονομια, οπότε κ δεν μου χρειάζεται. Παραθέτω φώτο της κάμερας κ μία φωτογραφία του Δία τραβηγμένη από αυτήνΗ τιμή είναι 50 ευρώ carpe diem quam minimum credula postero
theoatc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2016 up carpe diem quam minimum credula postero
theoatc Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2016 up!!!!!!! carpe diem quam minimum credula postero
theoatc Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2016 Πωλείται η γνωστή Philips Webcam spc900nc, έτοιμη για χρήση. Η κάμερα έχει χρησιμοποιηθεί από εμένα μόνο ελάχιστα , είναι λειτουργικοτάτη, κ έτοιμη για χρήση. Πωλείται λόγω ενασχολησης με βίντεοαστρονομια, οπότε κ δεν μου χρειάζεται. Παραθέτω φώτο της κάμερας κ μία φωτογραφία του Δία τραβηγμένη από αυτήνΗ τιμή είναι 50 ευρώ anybody???????? carpe diem quam minimum credula postero
theoatc Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2016 one more up!!!! carpe diem quam minimum credula postero
sm47 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2016 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2016 τι τηλεσκοπιο χρησιμοποιήσατε για τον Δια;; Γενηθήτω Φως!http://xwrisorizonta.blogspot.gr/2016/05/blog-post_78.html
theoatc Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2016 τι τηλεσκοπιο χρησιμοποιήσατε για τον Δια;; το nexstar evolution 6 http://www.celestron.com/browse-shop/astronomy/telescopes/nexstar-evolution-6 carpe diem quam minimum credula postero
theoatc Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2017 sold carpe diem quam minimum credula postero
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα