meiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Γεια σε ολους!Εκατσα σημερα μεχρι ααργα να κανω μια προσπαθεια με το Δια και στο στακαρισμα ειδα κατι κατω δεξια που σαν να φερνει λιγο στο great red spot του Δια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, προσπαθησα να τσεκαρω και στελλαριουμ λιγες ωρες μετα αλλα δεν εβγαλα ακρη, τα frames τα εβγαλα 15 Feb 4:56 (πριν λιγες ωρες). Εχει κανεις ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Ευχαριστω!first export.tif Vasilis Hailsteel
meiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 png file Vasilis Hailsteel
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Έχει τη θέση, το μέγεθος και το σχήμα του GRS. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
ecuador Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
meiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Ειμαι περιεργος γιατι εκεινες τις ωρες δεν νομιζω το grs να κοιταγε προς τη μερια της Γης Vasilis Hailsteel
ecuador Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Ειμαι περιεργος γιατι εκεινες τις ωρες δεν νομιζω το grs να κοιταγε προς τη μερια της Γης Η φωτό σου είναι απόδειξη πως εκείνη τη στιγμή η κηλίδα "κοίταζε" σχεδόν κάθετα από την κατεύθυνση της γης. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
meiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Μακαρι σας ευχαριστω πολυ και τους 2! Vasilis Hailsteel
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Το cartes du ciel δίνει αυτό πάντως για την ώρα εκείνη «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
meiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 Αρα ηταν visible! Δεν ξερω αποτι καταλαβα καποια app δεν λενε το ιδιο! Αλλα για να το ειδες ετσι και να μου λετε οτι σε αυτη τη θεση ειναι και σε τετοιο shape μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι το κατεγραψα σε ευχαριστω! Vasilis Hailsteel
Magicstar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 Πρόσεχε στα app η ωρα να ειναι σωστη διοτι τα περισσοτερα δουλευουν με UTC. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
meiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 απλα νομιζα οτι απο τη στιγμη που μου δειχνουν που ειναι τι θα εχουν και τη σωστη πλευρα στους πλανητες Vasilis Hailsteel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα