Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Ε αφού είπατε όλοι την άποψη σας ας πω και εγώ την δική μου Στους καυγάδες πρώτοι είμαστε να μπαίνουμε να γράφουμε. Τι θα λέγατε να μπαίνουμε που και που σε τούτο εδώ το forum που τόσο αγαπάμε να γράφουμε και κανά θεματάκι να πιάνει και τόπο βρε αδερφέ εε; +1 σε αυτό που λέει ο Άγγελος. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Ε αφού είπατε όλοι την άποψη σας ας πω και εγώ την δική μου Στους καυγάδες πρώτοι είμαστε να μπαίνουμε να γράφουμε. Τι θα λέγατε να μπαίνουμε που και που σε τούτο εδώ το forum που τόσο αγαπάμε να γράφουμε και κανά θεματάκι να πιάνει και τόπο βρε αδερφέ εε; Ξεκινάω αμεσως:Η γη είναι επιπεδη;;;Πήγε ο άνθρωπος στο φεγγαρι;Οι Έλληνες έχουν έρθει από τον πλανήτη ελ;; (Πλάκα κάνω μη με παρεξηγήσετε!!!)
DIMITRIS K. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Ε αφού είπατε όλοι την άποψη σας ας πω και εγώ την δική μου Στους καυγάδες πρώτοι είμαστε να μπαίνουμε να γράφουμε. Τι θα λέγατε να μπαίνουμε που και που σε τούτο εδώ το forum που τόσο αγαπάμε να γράφουμε και κανά θεματάκι να πιάνει και τόπο βρε αδερφέ εε; Ξεκινάω αμεσως:Η γη είναι επιπεδη;;;Πήγε ο άνθρωπος στο φεγγαρι;Οι Έλληνες έχουν έρθει από τον πλανήτη ελ;; (Πλάκα κάνω να ελαφρύνουμε λίγο την ένταση μη με παρεξηγήσετε!!!)
astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2017 Κλειδώνεται μιας και βρέθηκε μια κάποια λύση «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις