Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πωλουνται τα αδιάβροχα, μικρα και ευχρηστα Wetland 8x42.

Σε σχεδον αριστη κατασταση, με τα καπακια , την θηκη και δυο αυτοσχεδια (απο χαρτονι) ηλιακα φιλτρακια που εχω κανει με το Baader Astrosolar

Ο λογος που δίνονται ειναι οτι αποφασισα να κανω την ζωη μου δυσκολη και να παω σε μεγαλυτερη μεγενθυνση.

https://www.tesco.com/direct/visionary-wetland-8x42-binoculars/515-5394.prd?source=others

Τιμη : 40 Ευρω (μεταφορικα και τυχον αλλα εξοδα βαραινουν αγοραστη)

DSC_0279.thumb.JPG.3e3f4a67c8bc3bc7525b463b54668ca0.JPG

Wetland 8x42.

DSC_0280.thumb.JPG.f41c5e79d809bccb0cdef422b8e9b3a1.JPG

Wetland 8x42.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Μιλάμε για roof BAK4, fully multicoated, αδιάβροχα, θωρακισμένα, συμπαγή κιάλια με μεγάλο eye relief που διατηρούν την ευθυγράμμισή τους, για 40 ευρώ. Εντύπωση μου κάνει που δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

https://www.birdforum.net/reviews/showproduct.php?product=371

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα,

Ναι αυτα ειναι! (αυτα που εστειλες τους λειπουν οι σταμπες της Visionary αλλα φανταζομαι ειναι μια εκδοση πανω-κατω)

Τα ειχα παρει απο αλλο μελος του astrovox ,πριν 2-3 χρονια αν θυμαμαι καλα (στα 50-55 ευρω) ,τα χρησιμοποιησα ελαχιστα και τωρα με την αγορα των TS 15x70 δεν νομιζω οτι θα τα χρησιμοποιησω και καθολου. Οσον αφορα την ευθυγραμμιση , θα κανω ενα ελεγχο αλλα η εικονα τους σε ουρανιους αλλα και επιγειους στοχους μου φαινεται μια χαρα!

ΥΓ.

Ποιοτικα σαφως ανωτερα απο τα TS 15x70LE που αγορασα ή τα αντιστοιχα Celestron που εδω δει!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης