tastro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2018 Διαγώνιος WO 2" dielectric carbon fiber πωλείται στα 80 ευρώ.Αγοράστηκε από λάθος. Είναι σε άψογη κατάσταση. Για επικοινωνία παρακαλώ στείλτε πμ. ευχαριστώ
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 Γιατί θέλεις να τον αλλάξεις; Ποιο το νόημα; Έχω τον ίδιο (νομίζω) και από την πλευρά του διοπτρικού είναι SCT σπείρωμα. Έχω και έναν άλλο, 2’’ OPT 99% Dielectric Taiwan, οπότε θα μπορούσαμε να αλλάζαμε, αλλά ποιός είναι ο σκοπός; Την ίδια δουλειά δεν κάνουν; Μήπως θέλεις κύλινδρο 2’’ αντί του SCT, αυτό εννοείς; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
tastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 Κώστα σωστά το θέτεις. Αυτός ήταν δώρο από την κοπέλα μου, όμως ήτανακατάλληλος για διοπτρικό. Τώρα ειδικά που έδωσα το διοπτρικό μου, έχει πάψει και η ανταλλαγή να έχει νόημα. Απλώς είχα τόσες δουλειές αυτές τις μέρες κ τόσα τρεξίματα που το ξέχασα εντελώς αυτό το θέμα. οπότε πώληση πλέον στα 80 ευρώ, μία συμφέρουσα αγορά για κάθε αγοραστή.
tastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 έκανα κ επεξεργασία στη δημοσίεση για να είναι σωστό.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2018 Μπορείς να μου τον κρατήσεις μέχρι 21 Αυγούστου που θα τελειώσουν οι διακοπές; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
tastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2018 ΟΚ. Υπό κράτηση λοιπόν.Όταν γυρίσεις, στείλε πμ. Καλά να περάσεις
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2018 Άψογη κατάσταση και συναλλαγή. Σε ευχαριστώ πολύ. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
tastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2018 Και εγώ να σε ευχαριστήσω για μία άψογη συναλλαγή και τιςπολύτιμες γνώσεις που μου μετέφερες. Καλοτάξιδος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα