Canopus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2018 Ωχ τώρα το πήρα χαμπάρι το topic... ελπίζω να ήταν καλά όσοι είσασταν! Θα γίνει κάτι και το επόμενο ΠΣ; Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Lunar King Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2018 Καλημέρα στην παρέα! Μετά το ναυάγιο της προηγούμενης παρατήρησης λόγω καιρού, ψήνεται κανείς για αυτό το Σαβ 06/10? Εξ αρχής ενημερώνω ότι Παρ θα γνωρίζω αν τελικά μπορώ να έρθω. Το πιθανότερο είναι να μπορώ αλλά θα το γνωρίζω με βεβαιότητα την Παρ. Για σηκώστε χέρια..
garvanit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2018 Όπως όλα δείχνουν αυτό το Σάββατο θα μπορέσω να έρθω.Αν κανονιστεί και έχουμε και τον καιρό με το μέρος μας, θα είναι ιδανικό νομίζω.
makisd Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2018 ο καιρός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα...
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2018 Ο "Σαρωνίδα" ακούει; Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Για σήμερα είναι ορεξάτος κανένας; Περιμένω χεράκια, μην κουβαληθώ από την άλλη άκρη της Αττικής και με φάει η μοναξιά. 6995545157 Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
geo1970 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Θα έρθω . Ο καιρός φαίνεται καλός .
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Ναι λίγο αέρα μάλλον θα έχει αλλά εντάξει.Παρακαλώ επειδή θα έλθω από κάπως μακρυά, αν το αναβάλετε πάρτε με τηλέφωνο μέχρι τις 16.00μ.μ. να μην έρχομαι άδικα. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Arroway Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 https://www.weather2umbrella.com/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%8D-anavissos-greece-el/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Παιδιά εάν σίγουρα θα πάει κάποιος παρακαλώ να με πάρει τηλέφωνο, η' με προσωπικό μήνυμα μέχρι την ώρα που έχω γράψει, είμαι σε ανοικτή γραμμή, αλλιώς έχω κοντά το τον Άγιο Παντελεήμονα. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Canopus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Σήμερα θα κάνει ιδανικό καιρό αποτι φαίνεται... δηλώνω συμμετοχή κ εγώ, αν μαζευτούν κ άλλοι! Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Εγώ και ο Γιάννης θα πάμε, άλλος;Τα λέμε στο χώρο. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
evag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Καλησπέρα σας. Θα μπορούσα να έρθω και εγώ, απλα είμαι τελείως καινούριος στο άθλημα!Πριν μια εβδομάδα αγόρασα το πρώτο μου τηλεσκόπιο.
Canopus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2018 Καλησπέρα σας. Θα μπορούσα να έρθω και εγώ, απλα είμαι τελείως καινούριος στο άθλημα!Πριν μια εβδομάδα αγόρασα το πρώτο μου τηλεσκόπιο. Μια πολύ καλή ευκαιρία για practice / learning λοιπόν Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
scipii Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Τι έγινε? πως περασατε? Απο οτι ειδα πρωι που σηκωθηκα να μαζεψω το δικο μου που φωτογράφιζε ο καιρος πρεπει να την ιδανικος Skywatcher Mount AZ-EQ-5 SynScan GoToSkywatcher 130 PDS Skywatcher 200/1000 Celestron C8 SCTOrion Mini 50mmQHY 183MZWO ASI 224Canon 100D mod - cooling
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Παιδιά σας ζηλεύω. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
giannis60 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Μας πείρε και μας σήκωσε. Οι σπηλιάδες έφταναν τα 6 μποφόρ. Στο τέλος τα μαζέψαμε και φύγαμε διότι εκτός του ότι δεν βλέπαμε σχεδόν τίποτα, (άντε 40Χ) παγώσαμε κιόλας. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
scipii Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 σοβαρα? εδω δεν φυσαγε ... φαντασου εβγαλα ολη νυχτα και πεταξα μονο 1 κουνημενο και ηταν 5λεπτα ... κριμα Skywatcher Mount AZ-EQ-5 SynScan GoToSkywatcher 130 PDS Skywatcher 200/1000 Celestron C8 SCTOrion Mini 50mmQHY 183MZWO ASI 224Canon 100D mod - cooling
sevax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2018 Μας πείρε και μας σήκωσε. Οι σπηλιάδες έφταναν τα 6 μποφόρ. Στο τέλος τα μαζέψαμε και φύγαμε διότι εκτός του ότι δεν βλέπαμε σχεδόν τίποτα, (άντε 40Χ) παγώσαμε κιόλας. Στην ταράτσα μου μέχρι τις 22.00ειχε 3-4 μποφόρ μετά έπεσε λίγο, και η θερμοκρασία άνετη 18 βαθμούς στις 01,00 τα μάζεψα. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
evag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2018 Καλησπέρα σας, Λέω να κατέβω αύριο ή το Σάββατο στο σημείο στο Σούνιο. Ενδιαφέρεται κανείς άλλος?
giannis60 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2018 Αύριο ο Μήνας έχει 19. Στης 24 ώρα δηλαδή τα μεσάνυχτα το φεγγάρι θα είναι 28,8 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα και θα δύσει στις 3 της επομένης δηλαδή το πρωί της 20 – 10 - 2018. Αλήθεια τι ελπίζεις να δεις; Φίλε μου, εκεί πηγαίνουμε όταν δεν έχει φεγγάρι. Μία εβδομάδα μέσα στον μήνα! Όποια μέρα αυτής της εβδομάδας μας κάτσει καλύτερα. .Όχι άλλες. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
garvanit Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2019 Το Σάββατο, παραμονή της νέας σελήνης, θα βρεθεί κανείς εκεί για παρατήρηση;
evag Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2019 Καλησπέρα. Εγώ θα ήθελα να έρθω γισ την παρεα αν πάτε αν και δεν έχω διαθέσιμο ο τηλεσκόπιο. Μου χάλασε ο εστιαστης πριν λίγο καιρό και περιμένω την αντικατάσταση.
garvanit Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Βλέπω τον καιρό για αύριο και φαίνεται ότι μας χαλάει τα σχέδια αφού δείχνει βροχή και ψιλόβροχο ανάλογα την ώρα.
giannis60 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2019 Οι λόγοι που δεν έγραψα αυτές τις ημέρες είναι διότι έχω μία εκκρεμότητα στο να ρυθμίσω το πρόγραμμα μου, και βέβαια ο καιρός. Δυστυχώς στο θέμα του καιρού αν δεν είναι Ιούλιος – Αύγουστος εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να κανονιστεί τίποτα. Το μόνο που μας μένει είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να ανακοινώσουμε τις προθέσεις μας για να ξέρουν και κάποιοι άλλοι φίλοι μας ότι αν ο καιρός το επιτρέψει θα είμαστε εκεί. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα