Lunar King Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2018 Καλησπέρα στην παρέα! Με λένε Γιάννη, είμαι 41 ετών και μένω ατην Αθήνα (Καλλιθέα). Από την εφηβεία μου με γοήτευε ο ουρανός και τα άστρα, αλλά δυστυχώς δεν ασχολήθηκα ενεργά με την αστροπαρατήρηση. Από φέτος αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά - όσο ο χρόνος μου το επιτρέπει - και ξεκίνησα με την αγορά του Nightwatch και τα κυάλια της Celesteon DX 8x56 Sky Master. Σκοπός μου είναι να καταπιαστώ ενεργά με την αστροπαρατήρηση και σε δεύτερο χρόνο - αν όλα πάνε καλά - να προχωρήσω και στην αγορά ενός τηλεσκοπίου. Θα χαρώ να τα λέμε από εδώ και να γνωριστούμε απο κόντα σε κάποια ομαδική αστροπαρατήρηση!
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2018 Φίλε Γιάννη καλως ήρθες στην αστροπαρέα μας. Τα πρώτα σου βήματα είναι ολόσωστα. Φαίνεται πως μελέτησες το φορουμ πριν προβείς σε άσκοπες αγορές. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
giannis60 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2018 Συνονόματε καλώς ήρθες κι από εμένα. Εκτός από αυτό, συνέβη κι εγώ κάποτε στα 41 ξεκίνησα το άθλημα. Όσο για το ξεκίνημα σου, τα είπε ο Παναγιώτης. Τώρα όσο αφορά γι κάποια ομαδική παρατήρηση παίζει το παρακάτω.https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=258166#258166 Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
Lunar King Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2018 Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Ναι, διάβασα αρκετά θέματα στο φόρουμ σχετικά με προβληματισμούς νέων αστροπαρατηρητών, αγόρασα για αρχή το βιβλίο, διάβασα κάποιοα πράγματα και εκεί και εν συνεχεία πήρα τα κυάλια. Υπάρχει ήδη 3ποδο και 1ποδο και θα δω στην πορεία ποιό θα με βολέψει πιο πολύ. Σχετικά με την ομαδική αστροπαρατήρης από το Σούνιο, έχω διαβάσει το σχετικό πόστ και είμαι ενήμερος. Μόλις οριστεί η μέρα και αν ο χρόνος μου το επιτρέψει, εννοείται ότι θα έρθω! Να ‘μαστε καλά να χαζεύουμε τ’ αστέρια
garvanit Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2018 Καλώς ήλθες!Κάπως έτσι είχα ξεκινήσει και εγώ, διάβασμα πολύ εδώ, μετά το Nightwatch και παρατήρηση με κάποια κυάλια Olympus του πατέρα μου και αργότερα το πρώτο τηλεσκόπιο μου. Καλή αρχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα