messier51 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 ΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΤΙΕΜΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΕΘΙΙΞΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑ. ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟ S&T ΔΕΝ ΔΙΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΡΕ ΣΥ VEGAN ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΥ, ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ, ΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ?? ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ?? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ?? ΜΥΣΤΗΡΙΟ .... ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ " ΚΡΙΜΑ, ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ " ΜΑΚΑΡΙ ΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δ.
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Επειδή ξέρω τον Vegan πόσο καλό παιδί είναι και έγραψε καλά λόγια για σένα, απλά να πω ότι δεν είσαι αντιπαθητικός τουλάχιστον για μένα (είπα είπες δεν θα βγει άκρη). Για μένα έχει λήξη το θέμα απλά σίγουρα ο γραπτός λόγος και ότι ο ένας δεν ξέρει από κοντά τον κάθε ένα μας φέρνει αυτές τις παρεξηγήσεις, ίσως με την πρώτη ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να καταλαβαινόμαστε ποιο εύκολα !!! και μην νομίζεις ότι και ο δικός μου γραπτός λόγος είναι καλλίτερος, να σε καλά. Απλά να μην είμαστε απόλυτη!!! κάτι ξέρουν και αυτοί που γράφουν και ας είναι ερασιτέχνες. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Επειδή ξέρω τον Vegan πόσο καλό παιδί είναι και έγραψε καλά λόγια για σένα, απλά να πω ότι δεν είσαι αντιπαθητικός τουλάχιστον για μένα (είπα είπες δεν θα βγει άκρη). Για μένα έχει λήξη το θέμα απλά σίγουρα ο γραπτός λόγος και ότι ο ένας δεν ξέρει από κοντά τον κάθε ένα μας φέρνει αυτές τις παρεξηγήσεις, ίσως με την πρώτη ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να καταλαβαινόμαστε ποιο εύκολα !!! και μην νομίζεις ότι και ο δικός μου γραπτός λόγος είναι καλλίτερος, να σε καλά. Απλά να μην είμαστε απόλυτη!!! κάτι ξέρουν και αυτοί που γράφουν και ας είναι ερασιτέχνες. Φιλικά Γιώργος Συνάδελφοι είμαστε όλοι στην τρέλα, όπως λέει και το κομμάτι έ;;;
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Vegan αυτό είναι το μόνο σίγουρο με πολύ τρέλα και πάθος!!!! Αυτό εξάλλου μας ενώνει και πρέπει να μας κάνει όλους ένα. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
inest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 ΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΤΙΕΜΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ?? Δυο παρατηρησεις μονο mesier51 a)Στο ζηταω και γω Γραφε με μικρα!!!! Εγω γραφω με μικρα, βλεπεις να βαζω τονους??? b)Να βαζεις quote . Αμαν κανω μεχρι να σε διαβασω.... Οχι και τιποτα αλλο αλλα γραφεις και κατι μεγαλα πωπω πωπω!!!!!!! c) Να μην μιλας με κωδικια. Τι θα πει " ποιος θα ακολουθησει την διαδικασια του αλλού" Ουτε καν νοημα δεν βγαζει Επισης να το κοψεις αυτο το " αλλου" στο astrovox. Να με λες inest εδω. Τα λεμε...... Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
messier51 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 μαλιστα !! καπως ετσι δηλαδη ?? Να βαζεις quote . Αμαν κανω μεχρι να σε διαβασω.... Οχι και τιποτα αλλο αλλα γραφεις και κατι μεγαλα πωπω πωπω!!!!!!! και συνεχιζω Να μην μιλας με κωδικια. Τι θα πει " ποιος θα ακολουθησει την διαδικασια του αλλού"Ουτε καν νοημα δεν βγαζει ο άλλοςτου άλλουτον άλλο(ν) (άλλε) τρελλενομαι για κωδικες. δεν το εχεις μαθει ακομα. (βλεπε μορφεα)νομιζω και ο virial το ιδιο δ.
inest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 εκτος του οτι σου εφυγε ενα quote στο τελος, ....... μα και γω τρελενομαι για κωδικες......τωρα εεερχεται το reduction του SeeingGR!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Μαλισταααααα.Ασε δε παιρνω flats Αναθεμα σε ξεκουτη γερο-Max αμα καταλαβες...
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 εκτος του οτι σου εφυγε ενα quote στο τελος..., Άστον τώρα που το βρήκε, ας βάλει και κανένα παραπάνω....Χαλάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα