Jump to content

inest

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    430
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με inest

  • Γενέθλια 11/08/1982

του/της inest Επιτεύγματα

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Επισης δεν ειδα μια απαντηση απο τον giorgogr που ειναι αμεσα εμπλεκομενος στην ολη ιστορια!!! Γιατι??
  2. Συγνωμη αν σας πειραξε ο λογος μας, μου φαινεται οτι εχουμε διαφορετικο ορισμο της δημοκρατιας. Παντως μια ολοκληρωμενη απαντηση στο γιατι διαγραφτηκαν ολα αυτα τα ποστ δεν ειδα ακομα!!! Αλλα σας πειραζουν οι λεξεις και οχι η ουσια. ΚΡΙΜΑ!!!! Εχω μια ερωτηση. Γιατι φιλε gbirsianis αναφερεσε "στα παιδια απο την συμπρωτευουσα" και μονο σε αυτα??
  3. OXI δεν καταλαβες καλα!!!! Υπαρχουν και καποιες αξιες στη ζωη που αξιζει να πολεμας γι'αυτες. Μια απο αυτες ειναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!
  4. Πλακα μας κανεις και συ τωρα!!!! Δεν ειδες τι εγινε??? Οταν καταπατουν το ελευθερο λογο τοτε το βρισιμο ειναι το ελαχιστο!!!! Ρε επρεπε να κρατω screenshot!!!!
  5. Εγω παντως δεν αποχωρω!!! καλυτερα να με διαγραψουν αν καποιοι δεν με θελουν!!! Αλωστε αν καθομαι και γραφω ακομα ειναι γιατι εχω την ελπιδα οτι τα πραγματα ισως βελτιωθουν προς μια πιο δημοκρατκη κατασταση!!!! terring δεν φταις εσυ. Ειναι η τακτικη του astrovox ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!!
  6. Αυτο εχεις να πεις μονο??? Αλλα ετσι ειναι οτι μας συμφερει!!! Καλα ΑΚΟΜΑ να διαγραφει ολο το θεμα??? Με εκπλησετε!!!!
  7. Η πλακα η μεγαλη ειναι οτι αλλοι τα αρχιζουν αλλοι περνουν τον μπουλο και τελικα αλλους κατηγορουν οτι ειναι ΤROLL!!!!!! Αντε ρε κλειδωστε και αυτο το θεμα!! Διαγραψτε αυτα που δεν σας συμφερουν!!! ΑΚΟΜΑ??? Αλλα ρε ατιμοι (γιατι τιμη ειναι σιγουρο οτι δεν εχετε) εγω θα σας τα χωνω απο δω και περα συνεχεια και οπου βρω. Σας το υποσχομαι αυτο. Μεχρι να με διαγραψετε!!!!!! nickthegreek13_7 ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
  8. AMAN τι εγινε ρε παιδια??? Συγνωμη αλλα διαμαρτηρομαι εντονως και εγω. Μεσα σε καποια ποστ που εγραψα ηταν και η αποψη μου περι πλουτωνα. ΑΠΑΙΤΩ και γω να επαναφερθουν ΟΛΑ τα ποστ οπως ηταν!!! Ειναι απαραδεκτο να φιμωνεται συγκεκριμενα ατομα. ΑΙΣΧΟΣ!!!! Δε με διαγραφεται καλυτερα να γλιτωνεται τον κοπο να κλειδωνεται θεματα και να σβηνετε ποστ!!! Ρε Μ51 αμαν πια ολα τα χανεις. Κανω την δουλεια που επρεπε να κανεις και συ δεν βλεπεις τιποτα?? Αντε να ξανατραμπουκισω τωρα!!!! ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΑ ΟΥΣΤ !!!
  9. Εχω την εντυπωση οτι δεν λαμβανει υπ'οψη τον πληθωρισμο!!! Δηλαδη υπαρχουν πηγες φωτος που στο πρωιμο συμπαν ηταν πολυ κοντα σε εμας αλλα το φως τους δεν εχει φτασει ακομα σε εμας. Αν το σκεφτεις εκει νομιζω οτι βρισκεται η λογικη παγιδα!!!
  10. Γιατι το λες αυτο?? Ο Μιke νομιζω παει παντου ΠΡΟΣΕΧΕ μην σε φανε ζωντανο......
  11. Kαπου το ειχα διαβασει Χρονος λεει ειναι ενα απλο : Τικ Τακ Τικ Τακ Τικ Τακ.....
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης