aiolos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Επειδή σίγουρα θα υπάρχει κάποια ενοχλητική λυχνία δρόμου εκεί που θα παρατηρείτε γι’ αυτό η astrovox teleshoping σας δίνει την λύση: Θεόδωρος Σπανός
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Ωραίες εποχές!!! μικρή τις φτιάχναμε μόνοι μας. με κλαδιά από δένδρα και σαμπρέλες ποδηλάτου. Τώρα οι πιτσιρικάδες παίζουν με τα X-BOX και τα PlayStation και βαράνε γορίλες. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δεν ξέρω για σφεντόνες ,αλλά προσωπικά εχω μπει πολλές φορές σε πειρασμό να χρησιμοποιήσω τις πέτρες του κύπου μας για τα ενοχλητικά φώτα του γείτονα
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 ριζικες λυσεις παρακαλω...
The Guardian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Χμμμμ , καλό αλλα μεγάλο...Εγώ προτείνω κάτι σε καλό αεροβόλο. Σπάει τις λάμπες και τα πλαστικά αυτών, και έχει σχετικά μικρό-πρακτικό μέγεθος.Αλλά πάλι άμα ξεμείνεις από σφαίρες??? Πάλι επιστρέφουμε στη σφεντονά. C8-NGT
amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 ακομη πιο ριζικες!!! χτυπηστε την κεντρικη κολωνα... BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Μπραβο φιλε amgamer για την ριζικη και ΜΟΝΙΜΗ λυση!!! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
PapGeo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 Τσς!!!... Θα μου επιτρέψετε να πω ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα! Αλλού είναι το καλό το πράμα! Ιδού: Στύλος της ΔEH USA κατά την διάρκεια ριζικής ανακαίνισης από αμερικανούς συναδέλφους:
Foehammer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2006 Με συγχωρειτε αλλα ολα αυτα ειναι μηδαμινα...ιδου η οριστικη λυση!!!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Canopus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Τς τς τς... Παλιόπαιδα... Ντροπή... Πάντως προ εξαετίας στη Μάκρη είχα συμπληρώσει τον αστρονομικό μου εξοπλισμό με μια σφεντόνα... Δυστυχώς δεν δούλεψε... Αφήστε που μετά την κατασκευή του El Venizelos και τη διεύρυνση της μαραθώνος η κατάσταση έχει χειροτερέψει απίστευτα (από την άλλη, βέβαια, φτάνω Νέα Μάκρη στο 1/3 του χρόνου απ'ότι πριν Πλάκα πλάκα έχει μείνει κανένα καλό μέρος στην Αττική για παρατήρηση η θα πρέπει να τρέχουμε Κρήτη και Κυκλάδες?? Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Πλάκα πλάκα έχει μείνει κανένα καλό μέρος στην Αττική για παρατήρηση η θα πρέπει να τρέχουμε Κρήτη και Κυκλάδες?? Έλα Κρήτη να πάμε παρέα στα βουνά μακριά απο την πόλη
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Φίλε aiolos (και οι λοιποί βέβαια δεν υστερείτε, με τα σχόλια) Ααααααχ, καλό ήταν κι αυτό... (παιδιά ακόμα γελάω...) Astrophoto Album
Michalis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Παιδιά, γιατί τόσο βία... η λύση είναι απλή: Μια e-bomb στην Κοζάνη.... μετά η Αθήνα θα αποκτήσει τον ουρανό που όλοι θέλουμε!! Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
Canopus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Πλάκα πλάκα πάντως είναι πολύ κρίμα που έχει καταντήσει έτσι ο ουρανός της Αθήνας... Γενικά η Αττική έχει κλίμα πολύ ευνοικό για παρατήρηση. Τις νύχτες με καθαρό ουρανό, παρά την πολύ έντονη φωτορρύπανση, από το κέντρο (Σεπόλια) μπορείς να δεις μέχρι mag 4..4,5 αστέρια! Φανταστείτε να μην είχε φωτορρύπανση!! Και μετά ακούς για την εφορεία Αρχαιοτήτων που φωτίζει τους ναούς το βράδυ... Βρε ουστ αγράμματοι, οι ναοί είναι προσανατολισμένοι με αστέρια και συνεπώς είναι ύψιστη καγκουριά να τους φωτίζετε Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Πάντως αν θέλετε τη καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο να πάτε στη Δήλο. Έχω ακούσει ότι από μετρήσεις που είχε κάνει η ΝΑΣΑ βρήκε ότι η Δήλος εκτός από το μέρος με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στον κόσμο είναι και το μέρος με την καλύτερη ατμοσφαιρική διαύγεια δηλαδή άψογο seeing. IK Observing System
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Πάντως αν θέλετε τη καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο να πάτε στη Δήλο. Έχω ακούσει ότι από μετρήσεις που είχε κάνει η ΝΑΣΑ βρήκε ότι η Δήλος εκτός από το μέρος με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στον κόσμο είναι και το μέρος με την καλύτερη ατμοσφαιρική διαύγεια δηλαδή άψογο seeing. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, μετρήσεις seeing πάντως δεν έχουν γίνει σίγουρα...(και ειδικά από τη ΝΑΣΑ)
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Το είχα ακούσει αυτό (δε θυμάμαι που), ότι η ΝΑΣΑ είχε κάνει μετρήσεις, νομίζω από πλοίο δίπλα στη Δήλο σε μια έκλειψη αν θυμάμαι. IK Observing System
Canopus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Πάντως αν θέλετε τη καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο να πάτε στη Δήλο. Έχω ακούσει ότι από μετρήσεις που είχε κάνει η ΝΑΣΑ βρήκε ότι η Δήλος εκτός από το μέρος με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στον κόσμο είναι και το μέρος με την καλύτερη ατμοσφαιρική διαύγεια δηλαδή άψογο seeing. Η καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο θα είναι σε καμμια έρημο κοντά... Σαχάρα για το βόρειο ημισφαίριο, Ατακάμα ή Αυστραλιανή για το νότιο. Είχαν πάει κάτι φίλοι μου στο Ayers Rock στην Αυστραλια και παρ'ότι δεν ασχολούνται καθόλου με Αστρονομία, είχαν μείνει μ@λ@κες από τον ουρανό Στην Ελλάδα εγώ προτείνω νότια Κρήτη με κλειστά μάτια (λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αγία Γαλήνη mag 6++) αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Κάσο και Αστυπάλαια. Κάτι φίλοι πάνε κάθε χρονιά στο γαιδουρονήσι... Λέω φέτος να τους πείσω να πάνε κοντά στη Νέα Σελήνη!!! Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Michalis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Το Γαιδουρονήσι δυστηχώς έχει πολύ κοντά τα φώτα της Ιεράπετρας. Το νησί καθαυτό δεν έχει ηλεκτρικό (μόνο μερικές γεννήτριες). Ίσως αν πάς από την νότια πλευρά (που βλέπει Λυβικό ) να έχεις καλύτερη θέα. Πάντως από προσωπική εμπειρία, η ανατολική Κρήτη υποφέρει από μελτέμια τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού, πράγμα που χαλάει πολύ τις συνθήκες ... Καλύτερες συνθήκες ίσως να υπάρχουν στη δυτική Κρήτη (Χανιά) μιας και εκεί τα μελτέμια δεν είναι τόσο δραστήρια... Εκεί πάντως έχει και αυξημένη υγρασία, το οποίο δεν έχω καταλάβει αν είναι τελικά καλό η κακό. Άλλοι λένε ότι βοηθάει άλλοι το αντίθετο... Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
inest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Στην Ελλάδα εγώ προτείνω νότια Κρήτη με κλειστά μάτια (λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αγία Γαλήνη mag 6++) αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Κάσο και Αστυπάλαια. Οχι η Κρητη δεν ειναι τοσο καλη εξαιτιας της αμμου που μεταφερεται απο την Σαχαρα!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα