Panos Mitsiopoulos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2019 Γειά σε όλους. Διαθέτω 200 ευρώ για αγορά τηλεσκοπίου. Έχετε κάποιο να μου προτείνεται; Η αν έχετε κάποιο προς πώληση. Σας ευχαριστώ.
fotodektis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2019 Καλημέρα!Αν μπορείς να διαθέσεις περίπου 250€,τότε η καλύτερη λύση για μεταχειρισμένο είναι το SkyWatcher Dob 8'',ή το SW Dob 6''(μεταχειρισμένο κάτω απο 200€),ή το SW Heritage 130p/650( μεταχειρισμένο κάτω απο 150€).Αυτά είναι τα καλύτερα value for money τηλεσκόπια,και μπορείς αργότερα να τα μεταπωλήσεις εύκολα!Φιλικά-Κώστας "Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]
GnTs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2019 Φίλε καλώς όρισες και καλή αρχή! Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει δίνω το δικό μου 1ο τηλεσκόπιο, το οποίο με βόλεψε πολύ στην εισαγωγή μου στην αστροπαρατήρηση. Το λινκ με την αγγελία: https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=261474#261474Σου στέλνω και πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα