ender Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ υπάρχουν καταστήματα που μπορεί κανείς να δει και να αγγίξει τα τηλεσκόπια που ενδιαφέρεται να αγοράσει (έστω κάποια δημοφιλή μοντέλα); Ή πρέπει να αποκτήσει κανείς το παροιμιώδες συμπαθές τετράποδον εις σάκον;;;;! Μόλις αγόρασα, κατόπιν υποδείξεώς σας (ευχαριστώ) το nightwatch και συνειδητοποιώ σιγά σιγά το μέγεθος της άγνοιάς μου (βασικό και αναπόφευκτο βήμα προς τη μάθηση). Με απασχολεί, μεταξύ των άλλων, το πρόβλημα της φορητότητας διότι το ανέβα - κατέβα από την ταράτσα μου σε ανεμόσκαλα του τρόμου ..... ευχαριστώ
vasiamits Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Μπορείς να τα "αγγίξεις" αμα θες, σε όλα τα καταστήματα. Το θέμα είναι να πας ως εκεί, κάτι που δεν είναι δυνατό για όλους μας, μιας και δύο είναι στη Θεσσαλονίκη, και το ένα στον Πειραιά. http://www.cool-stuff.gr/
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Το μόνο κατάστημα που αξίζει στην Αθήνα να πας είναι ο Νομικός στον Πειραιά . Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει σε κάτι το να δεις το τηλεσκόπιο μέσα σε ένα κατάστημα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώνεσαι για τηλεσκοπικό εξοπλισμό μέσα από το forum ή να πάς σε μία από τις εξορμήσεις που πραγματοποιούν τα μέλη του forum και να δεις από κοντά και να πάρεις ιδέες και συμβουλές. Θεόδωρος Σπανός
PapGeo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Ender, πήρες το Nightwatch? Μπράβο! Το «νερό μπήκε στο αυλάκι»! Με τον Ωρίωνα επικοινώνησες? Αν δεν πάς για παρατήρηση μαζί τους, τουλάχιστον θα μπορούσες να μιλήσεις σε πραγματικό χρόνο και να σου λυθούν πλήθος αποριών. Φιλικά PapGeo
θέμης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Φιλε μου στην Ακτις εχεις την δυνατοτητα να δεις μεσα απο διαφορα τηλεσκοπια και να κρινεις ποιοτητα μηχανικων μερων αλλα και (κυριως) των οπτικων σε πραγματικες συνθηκες (περιπου, η φωτορυπανση βλεπεις ειναι πανταχου παρουσα). Καθε παρασκευη.Μονο που ειναι στην Θεσσαλονικη.
ender Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 ευχαριστώ για τις πληροφορίες το κατάστημα του Πειραιά (ως πιο κοντινό μου) τι διεύθυνση έχει; φίλε aiolos, το να "αγγίξω" το τηλεσκόπιο εξυπηρετεί στο να εκτιμήσω βάρος και όγκο και να αποφασίσω αν μπορεί η γέρικη πλάτη μου να το αντέξει
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 ευχαριστώ για τις πληροφορίες το κατάστημα του Πειραιά (ως πιο κοντινό μου) τι διεύθυνση έχει; Streamtrade: τηλ: 2104282045, www.telescopeshop.gr Στην κεντρική σελίδα του astrovox - αγορά τηλεσκοπίων μπορείς να διαβάσεις πρώτα κάποια πράγματα. Εκεί άλλωστε υπάρχουν και τα παραπάνω στοιχεία. Καλή επιτυχία στις επιλογές σου... Astrophoto Album
aiolos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 φίλε aiolos, το να "αγγίξω" το τηλεσκόπιο εξυπηρετεί στο να εκτιμήσω βάρος και όγκο και να αποφασίσω αν μπορεί η γέρικη πλάτη μου να το αντέξει Έχεις δίκιο . Πώς και δεν το σκέφτηκα; Θεόδωρος Σπανός
antony Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Φίλε ender(Τest drive) μόνο στην aktistar ή σε ομαδική παρατήρηση, δυστυχώς τα υπόλοπα είναι μόνο για τις βιτρίνες τους . "blackjanuaryout"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα