siouxwwss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Τους χαιρετισμούς μου σε όλους καταρχήν. Έλειψα αρκετά καθώς υπηρετώ τη θητεία μου. ΠΝ οπότε μη δίνετε σημασία. Απλά το σπάσιμο που δεν μπορώ να ξενυχτάω με τα άστρα. Έχω δει όμως κάτι ξημερώματα και αξημέρωτα... Επί του θέματος. Με την επερχόμενη έκλειψη με ειδοποίησαν από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης για κάποια νέα φίλτρα. Τι γνώμη έχετε για αυτά;Βρίσκονται στην:http://www.astronomy.gr/Ευχαριστώ. \" Today the Wolf Silences ... For Man howls \"\" Ένας άνθρωπος παίρνει τον δρόμο της γνώσης όπως ακριβώς πηγαίνει στον πόλεμο, με πλήρη συνείδηση γεμάτος φόβο, σεβασμό και με απόλυτη αυτοπεποίθηση \"(Don Juan διά πένας Carlos Castaneda)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 έχω ήδη, πολύ καλή δουλειά και μικρό κόστος... και καλως ήλθες ή θα ξαναφύγεις??
siouxwwss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 Όταν λες "πολύ καλή δουλειά" εννοείς πως σε οπτική παρατήρηση τα μάτια δεν κινδυνεύουν; Δεν κοιτάω για φωτογράφηση. Με νοιάζει η οπτική παρατήρηση και συγκεκριμένα αν βλέπω κάτι παρπάνω από την παρατήρηση με προβολή (πχ κυλίδες κτλ).Σ'ευχαριστώ \" Today the Wolf Silences ... For Man howls \"\" Ένας άνθρωπος παίρνει τον δρόμο της γνώσης όπως ακριβώς πηγαίνει στον πόλεμο, με πλήρη συνείδηση γεμάτος φόβο, σεβασμό και με απόλυτη αυτοπεποίθηση \"(Don Juan διά πένας Carlos Castaneda)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 ναι ναι ,κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.. Βλέπεις κηλιδες κλπ,εντάξει δεν βλέπεις τον ήλιο να βράζει(εκρήξεις και έτσι)* *αν θες εκρήξεις,πρέπει να βάλεις πολύ ΒΑΘΙΑ το χέρι στην τσέπη...
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2006 *αν θες εκρήξεις,πρέπει να βάλεις πολύ ΒΑΘΙΑ το χέρι στην τσέπη... Με το PST αυτό το "βαθιά" έχει πέσει στα 600 ευρώ! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2006 και πάλι δεν είναι λίγα.... Με 600 ευρώ παίρνεις τηλεσκόπιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα