aweseeker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2019 Πωλούνται προσοφθάλμια Televue Nagler 26mm, Ethos 6mm και Ethos 3.7mm σε άρτια κατάσταση σαν σέτ.Τιμή 1100 ευρώ.Επικοινωνία 6977019978 και nikpsal@gmail.com
planetman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2019 Φίλε μου, βάλε τιμές ξεχωριστά. Ποιός θα βρεθεί να τα πάρει όλα; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
aweseeker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2019 Ευχαριστώ για την συμβουλή planetman!Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τους δώσω και ξεχωριστά, οπότε είμαι ανοικτός σε προτάσεις.
fotodektis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2019 Φίλε μου όπως είπε και ο planetman,πρέπει να βάλεις τιμές ξεχωριστά στον κάθε φακό,και μετά με βάση αυτές τις τιμές να γίνει οποιαδήποτε άλλη πρόταση.Φιλικά-Κώστας "Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]
aweseeker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2019 Καλημέρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους και μή!Ευχαριστώ πάλι planetman και fotodektis για τις συμβουλές σας.Μετά από σκέψη και σχετικές συνομιλίες οι μεμονωμένες τιμές των φακών διαμορφώνονται ως εξής:Ethos 3.7mm: 350 ευρώEthos 6mm: 350 ευρώNagler 26mm: 400 ευρώ Σημειώστε ότι έχω ήδη μια πρόταση για τον Ethos 3.7mm, που έχει προτεραιότητα, αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί σαν πώληση δεν μπορώ να τον αφαιρέσω από την λίστα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,Νικηφόρος
aweseeker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2019 Το προσοφθάλμιο Ethos 3.7mm πουλήθηκε και δεν είναι πλέον διαθέσιμοΕυχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
aweseeker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2019 Το προσοφθάλμιο ethos 6mm πουλήθηκε και δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα