optimumw Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2019 Καλησπερα...Πωλειται ο παραπανω φακος σε καλη κατασταση αριστος λειτουργικα και οπτικα...τιμες ebay απο 700 εως 1000...περιλαμβανει το αρχικο κουτι της νικον και το σκιαστρο...το serial number ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες...Βρισκομαι πατρα και θα προτιμουσα συναλαγη απο εδω καθως και ελεγχο του φακου διαφορετικα αποστελεται παντου με δικα μου μεταφορικα. Τιμη 350ε
ARGOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Γεια σου φιλε, νομίζω οτι δυο τρεις φωτό θα βοηθούσαν !Ευχαριστώ πολυ !
spitonoikokurhs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2020 Καλησπερα...Πωλειται ο παραπανω φακος σε καλη κατασταση αριστος λειτουργικα και οπτικα...τιμες ebay απο 700 εως 1000...περιλαμβανει το αρχικο κουτι της νικον και το σκιαστρο...το serial number ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες...Βρισκομαι πατρα και θα προτιμουσα συναλαγη απο εδω καθως και ελεγχο του φακου διαφορετικα αποστελεται παντου με δικα μου μεταφορικα. Τιμη 350εκαλημερα φιλε, ειναι ακομα διαθεσιμος? Αν ειναι μπορεις να στειλεις καμια φωτο?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις