Jump to content

spitonoikokurhs

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    101
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    10

spitonoikokurhsτελευταία νίκη στο Ιανουάριος 6

Το spitonoikokurhs είχε το πιο αγαπημένο περιεχόμενο!

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

37020 επισκέψεις προφίλ

του/της spitonoikokurhs Επιτεύγματα

  1. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Οπως λεει ο τιτλος, πουλάω την πολυ δυνατή βάση Sky-Watcher AZ-EQ6GT, μονο κ μόνο για να αναβαθμιστώ σε κιλά κ φορητότητα. Η AZ-EQ6GT είναι η τέλεια λύση για τους ερασιτέχνες αστρονόμους που θέλουν τα πλεονεκτήματα μιας αλταζιμουθιακής στήριξης και μιας ισημερινής χωρίς τα μειονεκτήματά τους! - Μέσα σε δευτερόλεπτα μετατρέπεται από ισημερινή σε αλταζιμουθιακή - Σταθερή, όπως η Synscan EQ6 σε ισημερινή λειτουργία - Καλύτερη πολική σφήνα, πλέον η πολική ευθυγράμμιση γίνεται εύκολα, χωρίς κόπο, με το τηλεσκόπιο τοποθετημένο - Καλύτερος άξονας αντιβάρων - 26% ελαφρύτερη από την EQ6 , η κεφαλή της AZ-EQ6GT ζυγίζει 15.4 kg - Πολύ σταθερή βάση για ένα δεύτερο τηλεσκόπιο στο άκρο του άξονα αντιβάρων – κάνει και για οδηγητικά τηλεσκόπια - Οπτικοί κωδικοποιητές, η βάση διατηρεί την ευθυγράμμιση και το Go To ακόμα και αν στρέψετε τη στήριξη χειροκίνητα, χωρίς τα μοτέρ Σε υπεραριστη κατασταση, με όλα τα αξεσουάρ της καθώς και το φελιζόλ που χρησιμοποιειται για την μεταφορά της. Οδηγούσα με OAG και σκοπιο με 1000mm εστιακή με μέσο όρο 0.5-0.7 RMS . Αν κάποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στείλει μηνυμα να προωθήσω κ φωτογραφίες της ίδιας της βασης. υ.γ. Εχει χρησιμοποιηθει μονο 1 φορα σε "εξορμηση" εκτός σπιτιου κ όλες τις υπολοιπες ηταν απο την ταράτσα μου πανω σε πιερ. Ολες οι φωτογραφίες μου στη γκαλερί είναι με αυτή την βάση

    1,800.00 EUR

  2. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!! Εχουμε ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό αστροφωτογραφίας για τη χρονιά 2023. 12 όμορφες υποψηφιότητες, 1 για κάθε μήνα του έτους. Μια απο αυτές είναι του δικού μας Θέμη Καρτέρη @themis_kart με τον κομήτη C/2023 E3 ZTF! Οποιοσδήποτε μπορεί να ψηφίσει την εικόνα της αρεσκείας του στο https://www.aapod2.com/2023-aapod2-image-of-the-year-poll
  3. spitonoikokurhs

    VDB141 Ghost nebula region

    Χαιρομαι που εκανες δουλιτσα Θεμη! Βγηκε σουπερ! Οπως σου ειπα και σε ΠΜ εχεις αναδειξει ομορφα το στοχο και χρωματικα αλλα και σαν λεπτομερεια σε ολοκληρο το καδρο!
  4. spitonoikokurhs

    GM 2-41 & LBN 258

    Σουπερ Αλεξ, καιρος να μπεις στο σωστο δρομο, τον νεφελώδη!
  5. Σουπερ, συγχαρητηρια, μολις χθες ξεκινησα πλανητικη κ θα ήθελα κ εγω καποια στιγμη να καταφερω τετοιο αποτελεσμα! Well done!
  6. Καλησπερα Κώστα, Εκατσα πριν λιγο κ το αποσυνδεσα κ επανεσυνδεσα, κ δεν μου εκανε καποιο θεμα, 2 φορες κανονικα εκανα "ψευτο"πολικη κ επελεξα στοχους κτλ. Οποτε σχεδον σιγουρα πιστευω ειναι αυτο που λες. Σε ευχαριστώ πολύ, θα βρω καποιον ηλεκτρονικο να μου κανει κατι αντιστοιχο! Θα επανεθλω!
  7. Καλησπερα @vagkaf Κανονικο ρευμα μεσω μετασχηματιστη οπως του δινω παντα! Οσο αναφορα το firmware, το τηλεσκοπιο ειναι τουλαχιστον 18+ χρονων. Δεν τιθεται θεμα αναβαθμισης firmware μιας και δεν υποστηριζει νεοτερες εκδοσεις, ειναι ηδη με την "πιο προσφατη"!
  8. Καλημέρα σας, Εχω το εξης τηλεσκοπιο με το dual fork AZ base mount Χθες ενω εκανα παρατηρηση σε ανυποπτο χρονο σταματησε να ανταποκρινεται το HandController. Ενω εκανα πολικη, slew φεγγαρι και εβλεπα κανονικα, οταν πηγα να αλλαξω στοχο ηταν σαν να ειχε κολλησει, δεν ανταποκρινοταν στο πατημα των κουμπιων, η οθονη ομως ηταν ακομα φωτισμενη. Κλεινω ρευμα ξαναανοιγω παω να περιηγηθω στο μενου κ τσουπ ξανακολλησε, σε διαφορετικο μενου. Αυτο συνεβει αλλες 2 φορες, το εκλεισα και δεν το ξανακοιταξα, θα το τσεκαρω αποψε με πιο καθαρο μυαλο. Εχει συμβει σε κανεναν απο εσας? Εχω μια εκδηλωση και θα το παρω μαζί την επομενη εβδομαδα και εχω ηδη ξεκινησει να προσευομαι σε καθε πιστη και συμβολο να μην συμβει ενω οργωνω μηπως βρω καποια σχετικη πληροφορια για επιλυση του θεματος ή να βρω τι το προκαλεί.
  9. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο

    ΝD φίλτρα για παρατήρηση σελήνης. Μειωνουν την συνολική φωτεινότητα ώστε να μην σε τυφλώνει το φως του Φεγγαριού στις φάσεις κοντά στην Πανσέληνο. Στείλτε πληροφορίες,τιμή φωτό σε προσωπικό. Ευχαριστώ

    1.00 EUR

  10. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο

    Οπως λεει ο τιτλος, ψάχνω ADC. Εννοείται σε άριστη κατάσταση. Στείλτε φωτό, μάρκα και τιμή! Ευχαριστώ πολύ

    1.00 EUR

  11. Απομένει: 17 ημέρες και 19 ώρες

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Οτι λέει και ο τίτλος. Πωλείται γιατί τελείωσε το project που ήθελα να την χρησιμοποιήσω. Έχει βγει στην εξοχή το πολυ 8 βραδιές και πάντα με επίβλεψη. Κατάσταση σαν να βγήκε απο το κουτί. Σε εγγύηση μέχρι και Οκτώβριο 2024! Ιδανική για φωτογραφία νυχτερινού τοπίου καθως και για wide deep space με τηλεφακό. Οτι πρέπει για έναν που ξεκινάει. Επίσης έχει δυνατότητα GoTo και χρήση μέσω εφαρμογής. Εχει χρησιμοποιηθει και με redcat 250mm με απολυτη επιτυχία. Δώρο ένα USB C hub αξιας 20€ Μεταφορικά δικά μου Φωτό δεν έχω εύκαιρες εδώ αλλά θα βγάλω και θα στείλω σε όποιον πραγματικά ενδιαφερθεί.

    580.00 EUR

  12. spitonoikokurhs

    sh2-174 HaOiiiLrgb (2023 ver)

    καταπληκτικη Τάσο!
  13. spitonoikokurhs

    Αρχιμήδης, Αυτολυκος & Αρίστυλλος

    Πρώτη δοκιμή τoυ c8 μαζι με μια κάμερα 224mc. Χωρις calibration frames και χωρις barlow. Τέρμα αριστερα κάτω ο μεγαλύτερος κρατήρας ονομάζεται Αρχιμήδης, ακριβώς πιο πανω απο αυτόν βλέπουμε τον Αρίστυλλο και δεξιά του ακριβως τον Αυτόλυκο. Πιο δεξια, μπορουμε να διακρίνουμε 2 οροσειρές να διασχίζουντο καρέ, του Καυκάσου χαμηλά και των Άλπεων ακριβως απο πάνω. Αν κατι ειναι λαθος παρακαλώ διορθώστε με, προσπαθώ σιγά σιγά να εξοικειωθω
  14. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Χρησιμοποιω απο τη πρωτη μερα τον Octoplus οποτε αυτος ειναι στο ράφι μόνιμα. δεκτή ανταλλαγή με τον Baader Clicklock για SC.

    100.00 EUR

  15. spitonoikokurhs

    Heptalogy

    Ομορφιά τα δεντρα και οι Πλειάδες! Μπράβο Μανο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης