johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Ποια ηταν αυτα τα ομορφοπαιδα στη ΝΕΤ?????Και τί ωραια που τα λεγαν???Οι Λαρισαιες ρωτανε ηδη!!!Παντρεμενοι ή ανυπαντροι??? Εσύ φίλε Βασίλη, αλήθεια, πότε πρόλαβες και γνωρίζεις τι ρωτούν οι Λαρισσαίες; Και στο φινάλε, σε πόσες αναφέρεσαι; Astrophoto Album
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Πάνω από όλα όμως το κέρδος ελπίζω να το εισπράξουν τα παιδιά μας αν καταφέρουμε να τους καλλιεργήσουμε την περιέργεια που με την σειρά της θα γεννήσει νέες δικές τους αθώες ερωτήσεις και ίσως μια νέα γενιά επιστημόνων και ερασιτεχνών αστρονόμων.Φίλε Λάμπρο, Astrophoto Album
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Βασίλη λυπάμαι αλλά είμσατε αμφότεροι παντρεμένοι και εγώ τουλάχιστον με δύο παιδιά (μέχρι στιγμής)Διευκρίνιση: το είμσαστε κατά τα σχετικά του Antony στην πολική?(Πώς μας την είπες έτσι βρε Λάμπρο... ) Astrophoto Album
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Το είμσατε δεν ήταν σκόπιμο για αυτό το διορθώνω για να γλυτώσω άλλες παρεξηγήσειςΘα μείνει όμως αποτυπωμένο ανεξίτηλα στην παράθεση της παραπάνω δημοσίευσής μου. Χιχιχι Astrophoto Album
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Και το γλεντι φουντωνει!!!Επιπλεον παρουσιαση απο τη ΝΕΤ στις 10και μιση ,αναφορα στο δελτιο ειδησεων,μια παρουσιαση ακομη καπου ενδιαμεσα!!!!!!!!!!!Γιορταζουμε φιλοι!!!!!!!!
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Και που να δείτε τι γίνεται από επισκέψεις στο site του ηλιοπάρτυ και της έκλειψης ! Απ'ότι μαθαίνω, ΧΑΜΟΣ ! Περιμένουμε με αγωνία αύριο το φίλο Δημήτρη να μας δώσει κάποια στοιχεία. Μήν ξεχνάτε : http://www.solar-eclipse.uoa.gr Στείλτε το και στους φίλους σας παντού! Astrophoto Album
pthomaidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Και το γλεντι φουντωνει!!!Επιπλεον παρουσιαση απο τη ΝΕΤ στις 10και μιση ,αναφορα στο δελτιο ειδησεων,μια παρουσιαση ακομη καπου ενδιαμεσα!!!!!!!!!!!Γιορταζουμε φιλοι!!!!!!!! Και τα πόδια μου τρέμουν, που πήρα το ρίσκο να πάω ολόκληρο σχολείο... Παύλος ΘωμαΐδηςΦυσικός Καθηγητής Μ.Ε.
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 ΖΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ !!!Χαρήκαμε που είδαμε τόσα νέα παιδιά να δείχνουν ότι έχουν δημιουργικές αναζητήσεις και ενδιαφέροντα.Αισθανθήκαμε ότι η ασήμαντη μπροστά στο μέγεθος του σύμπαντος ύπαρξή μας μπορεί να έχει κάποια αξία για τους γύρω μας. Σας ευχαριστούμε όλους. Πάντα τέτοια! Astrophoto Album
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Καλημερα παιδια..πως ηταν απο Αθηνα?? Ολα καλα?? Εμεις παντως περασαμε υπεροχα!!! ευχομαι και εσεις το ιδιο.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
jimmy106 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Και μεις ευχαριστούμε τους διαργανωτές!!!!Έφερα τους μαθητές μου (στο μάθημα της Αστρονομίας Β΄ Λυκείου) (με γυαλιά-Baader-Astrosolar, φωτ. μηχανες με φίλτρα και κυάλια)ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!Καταπληκτικά - Πρωτόγνωρα!!! Μπράβο στο Ηλιοπάρτυ Jimmy106 AstroMath
indyone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Πραγματικά ήταν πολύ καλό το party... Συγχαρητήρια =D> Μου άρεσε ο κόσμός που μαζεύτηκε και πάνω από όλα ενθουσιάστηκαν με την εκλειψή τόσο πολύ που κάποιοι ήδη σκέφτονται να ασχοληθούν με την αστρονομία!!! Μαζι με την παρέα μου βγάλαμε μερικές φωτογραφίες από το πάρτυ. Θα τις βρείτε εδώ: http://nemesis.ee.teiath.gr/~indyone/life/Solar.Eclipse.Athens.March.2006/ Επίσης, με την βοήθεια του Νίκου Τρεμούλη, γράψαμε σε video την έκλειψη για μία ώρα... από τις ~13:15 έως ~14:15, το οποίο θέλω να συμπιέσω και να το δημοσιεύσω. Θα κάνω σχετικό post με το link για όσους ενδιαφέρονται.
johnk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 εγω ειπα σε καμια 50αρια ατομα για nightwatch, τηλεσκοπια αλλα και το astrovox. ελπιζω να μην μπουνε ολοι μαζι και αυτοι και οι φιλοι τους και δεν μπορουμε να μπουμε εμεις μετα. Κομνηνος Γιαννης
Δημήτρης Κούτουλας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τη στήριξή σας,όσους ήρθαν για τη συμμετοχή τους,τα μέλη του astrovox για τον κόπο τουςνα διαθέσουν τον εξοπλισμό τους και για τηνπροσπάθειά τους να μπολιάσουν τους ενθουσιασμένουςεπισκέπτες με το μικρόβιο που έχουμε ... Τέλος όλους σας για τα τα θερμά σας λόγιακαι για την υποστήριξή σας και το κουράγιο που μαςδώσατε !!!!!!! Επιτρέψτε μας όμως να αναφέρουμε τα μέλη τουforum που συμμετείχαν και έφεραν τον εξοπλισμό τους Ήταν οι: Γιάννης Δουκουμόπουλος - johndoukΝίκος Τρεμούλης - nicktremoulisΓιάννης Κομνηνός - johnkAντώνης Βαλεράς - antonyΧρήστος Μαρινός - MARINOSΓιάννης Σταυρινός - indyoneΠαύλος Θωμαϊδης - pthomaidis (αν κάποιον ξεχάσαμε γιατί δεν έτυχε να συναντηθούμε στογενικό χθεσινό τρέξιμο, ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη ...και παρακαλούμε να ... αποκαλυφθεί ) Για την ιδιαίτερη στήριξή τους και την προτροπή τους γιατην υλοποίηση του εγχειρήματος να ευχαριστήσουμεκαι δημοσίως τους: Βασίλη Παπαϊωάνου - maxplankΣτέφανο ΣοφολόγηΑντώνη Αγιομαμίτη - aristarchus Πολύ πρόχειρος τεχνολογικός απολογισμός: Όσον αφορά τη δικτυακή μετάδοση, τα πράγματα είχαν δύο όψεις: Αναφορικά με το bandwidth κανένα πρόβλημα. Η γραμμή πρόσβασηςτου Ιδρύματος που είναι 1Gbps, έφτασε στα 400MBps εξερχόμενη κίνηση. Όσον αφορά τους servers, δεν τα πολυκατάφεραν όσον αφοράτις αιτήσεις εξυπηρέτησης που δέχτηκαν, οι οποίες εξέρασαν κάθεπρογραμματισμό μας ... Χρησιμοποιήθηκαν αρχικά 3 web servers servers για να φιλοξενήσουντο site, ενώ λίγο πριν την ώρα του peek, αναπτύχθηκαν άλλοι δύο. Από την επεξεργασία των στατιστικών μόνο των τριών πρώτων,έχουμε τα εξής: 8.000.000 web requets :!: 62.000 μοναδικοί επισκέπτες :!: Από αυτά τα 7.000.000 hits έγιναν μόνο χθές κατά την έκλειψη,ενώ την ώρα μεταξύ 13:00 και 14:00 τα web requests έφτασαντα 2.000.000 ... Δημήτρης -- εκ μέρους των ... γνωστών δραστών --Celestron C6N
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημήτρη,για μια φορά ακόμα το μπράβο σε σένα, το Λάμπρο και βέβαια το Φώτη. ΣΗΜ:Τα στατιστικά που ανέφερες είναι τεράστια νούμερα για ιστοσελίδες, μεγαλύτερα πάσης προσδοκίας. Astrophoto Album
Δημήτρης Κούτουλας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Ίσως κάτι θα έπρεπε να είχαμε πάντως υποψιαστεί,αν και το είδαμε αργά την Τρίτη το βράδυ: Αν βάλει κάποιος στο google.com για ψάξιμο τονόρο: solar eclipse 29/3/2006 στα αποτελέσματα της αναζήτησης είμαστετο δεύτερο site μετά από αυτό της NASA ... Google Results for: solar eclipse 29/3/2006 --Celestron C6N
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Ήταν μια πολύ καλή κίνηση του Πανεπιστημίου Αθηνών, ένα μπράβο σε όλους του Πανεπιστημίου και να ξέρετε ότι βάλατε και εσείς ένα λιθαράκι στην διαφήμιση της χώρας μας. Χώρια το επιστημονικό ενδιαφέρων που είχε η Έκλειψη αυτή και την εμπειρία που απόκτησαν όλοι. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Αν βάλει κάποιος στο google.com για ψάξιμο τον όρο: solar eclipse 29/3/2006 στα αποτελέσματα της αναζήτησης είμαστε το δεύτερο site μετά από αυτό της NASA ... ...και το ASTROVOX πέμπτο ! Πιο πάνω από κάτι άλλα ... πολυδιαφημισμένα ! Astrophoto Album
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 To AstroVox είναι τελικά θεσμός στον χώρο της ερασιτεχνικής Αστρονομίας. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
pthomaidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Αγαπητοί φίλοι Αισθάνομαι και ΄γω την ανάγκη να εκφράσω και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου όσο και των μαθητών μου προς τους διοργανωτές Δημήτρη και Λάμπρο, του event ( ορολογία... έτσι; ) στο Πανεπιστήμιο, καθώς και σε όλους τους φίλους ερασιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτό. Όλα κύλησαν κατ' ευχήν και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου ήταν δείγμα μόνο της επιτυχίας. Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μέρα στο σχολείο, όπου έγινα δέκτης των εκδηλώσεων χαράς , ευτυχίας και ευγνωμοσύνης από το σύνολο των μαθητών και από τις ευχαριστήριες δηλώσεις των συναδέλφων καθηγητών - συνοδών ακόμη και γονέων. Ήδη πολλά παιδιά άρχισαν να με ρωτούν για το πως θα μπουν στον χώρο της ερασιτεχνικής αστρονομίας. (Και μάλιστα ο αριθμός τους είναι τέτοιος που σκέφτομαι ......να ανοίξω μαγαζί με αστρονομικά είδη....... ) Πιστεύω ότι αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί την μεγαλύτερη ανταμοιβή για όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Σας ευχαριστούμε Θερμά Παύλος ΘωμαΐδηςΦυσικός Καθηγητής Μ.Ε.
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Νοιωθω πολυ περηφανος που ειμαι μελος του Astrovox..... Kαι λιγο συγκινημενος....
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 (Και μάλιστα ο αριθμός τους είναι τέτοιος που σκέφτομαι ......να ανοίξω μαγαζί με αστρονομικά είδη....... ) Αυτό που έγραψές μου άρεσε ακόμη ποιο πολύ για τα παιδιά!!! και επίσης ότι σκέφτεσαι να ανοίξεις μαγαζί!!! μπας και παίρνουμε τα διάφορα εξαρτήματα η τηλεσκόπια ποιο φθηνά. Όπως καταλαβαίνεις έχεις αποκτήσει τον πρώτο πελάτη σου. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
pthomaidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Νοιωθω πολυ περηφανος που ειμαι μελος του Astrovox..... Kαι λιγο συγκινημενος.... Βάλε και μένα στην ίδια κατάσταση... Παύλος ΘωμαΐδηςΦυσικός Καθηγητής Μ.Ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα