maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Το ζητησανε καποιοι φιλοι... "1)ΣΤΗΝΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ2)ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ BARLOW KAI TO ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑ3)ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ.ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ4)ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ 60 ΜΟΙΡΕΣ5)ΛΑΣΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ6)ΓΥΡΝΑΣ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑ(ΦΣ)ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΣ.6)ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΣ(ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ)7)ΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΥΡΝΑΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ!!!(ΓΙΑ ΝΕYΤΩΝΕΙΟ!) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ!9)ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΣ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ.10)ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ11)ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ12)ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΣ13)ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΕΝΤΡΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ14)ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ15)ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣΤΕΛΟΣΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ.ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ!!!"
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Φιλε μου καλε maxplanck και αγιε ανθρωπε σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και για τον χρονο που αφιερωνης παντα οταν εχω καποια απορια [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2006 Αγιος ανθρωπος ε?????
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2006 ΕΕΕΕΕΕ!!!!! στα γενικα σημεια σημεια ειπα και εγω !!!!!! .Και οχι μονον αγαπητε αγιε βασιλειε!!!!!! αλλα διαβολος στην μηχανικητα σεβη μου!! [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Παιδιά, Ο άνθρωπος είναι κορυφή στις πατέντες! Δίνει λύσεις στα πάντα! Δικαίως αποκαλείται ΜΑSTRO-MAX Εγώ δεν θα τον ξεχάσω ποτέ! Μ'έσωσε.... Astrophoto Album
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Κατσε μολις αρχισαμε!!!!!
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Για Hi-tech αργόσχολους.... Astrophoto Album
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Καλή η πατέντα σας!!! αν κάνω σπίτη θα την εφαρμόσω. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2006 johndouk, η φωτο που παραθέτεις θα μπορούσε άνετα να τιτλοφορείται: "ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" Astrophoto Album
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 johndouk, η φωτο που παραθέτεις θα μπορούσε άνετα να τιτλοφορείται: "ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" =D> IK Observing System
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Μπορει να το γελατε αλλα οι Τουρκοι ειχαν χαμαμ οταν οι γαλλοι ευγενεις δεν πλενονταν για να μην φυγει το.... αγιο μυρο, απο κει βγηκαν και τα γαλλικα αρωματα. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Και οι Έλληνες είχαν λουτρά και μπανιέρες όταν δεν υπήρχαν ούτε Τούρκοί ούτε Γάλλοι. Πέρα απ'τη πλάκα, οι Τούρκοι από το Βυζάντιο τις πήραν τις πολυτέλειες. Πριν ήταν νομάδες που έτρεχαν σε άσελα άλογα και έτρωγαν στο χώμα. Γι' αυτό οι βυζαντινοί τους έλεγαν (εγώ τους λέω ακόμα) ''Τα δίποδα ζώα'' IK Observing System
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Γι' αυτό οι βυζαντινοί τους έλεγαν (εγώ τους λέω ακόμα) ''Τα δίποδα ζώα'' Ας μην το σχολιασω γιατι αν σου μιλησω την γλωσσα που πρεπει δεν θα ειμαι στα επιπεδα της ευπρεπειας που ταιριαζουν στο astrovox...Σταματω εδω γιατι το thread ξεφυγε. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2006 Οι Τουρκοι ειναι ΦΟΒΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΛΑΟΣ!!!
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Παει και η πολικη με διολισθηση
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Κανενα ευχελαιο δεν χρειαζεται, μερικοι εχουν ταλεντο στην εκτροπη και καταστροφη συζητησεων.. προς το παρον ο νοοων νοειτω!Παρακαλω τον administrator δημοσιως να σβησει ολη την παρεκτροπη.Επισης καλω μερικους που .... διολισθαινουν προς τον εθνικισμο και σωβινισμο να βρουν forum καταλληλα να τους εκφρασουν. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Φίλε ender,εν προκειμένω, μαζί σου. Χρειάζεται το καλό χιούμορ. (ελπίζω να είναι κατανοητό ότι δεν πρόκειται περί υπεράσπισης είτε της φωτογραφίας που ανέβασα, είτε της παρεκτροπής μου). Λοιποί φίλοιΕίναι σίγουρο ότι η κίνηση δεν έγινε με στόχο κάποια εθνική προσβολή. ΒασίληΟΧΙ!, δεν "πάει" και η πολική με διολίσθηση.Απλά δώσαμε λίγη περισσότερη βάση στη ... διολίσθηση. (το ...υπονόησε και ο φίλος giorgosgr)(εμ μας έβαλες τη φυτιλιά με τον τίτλο, εμ γκρινιάζεις κιόλας...) Και τώρα με συγχωρείτε, γιατί πρέπει να πάω να βάλω την (ελληνική) σημαία στο μπαλκόνι, εν όψει της 25ης Μαρτίου !ΦιλικάΓιάννης Astrophoto Album
inest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 προς υπεράσπιση, όχι του εαυτού μου, αλλά ενός τρόπου σκέψης που εκφράζει και άλλους πιστεύω, ήθελα να πω ότι ένα πράγμα είναι ένα σχόλιο με χιουμοριστική διάθεση πάνω σε μία αστεία φωτογραφία, σχόλιο με τη σειρά της, σε ένα σοβαρό και χρήσιμο post και άλλο πράγμα είναι να κατηγοριοποιούμε με προσβλητικό τρόπο άλλους ανθρώπους κατ αυτή τη λογική μόνο ένα ήταν το εκτός τόπου σχόλιο ΥΓ κατά τα άλλα η τουαλέτα της φωτό όντως είναι τουρκική και η πατέντα την κάνει ευρωπαϊκού τύπου. Τουλάχιστον έτσι αναφέρονται στα καταστήματα ειδών υγιεινής Καλα χαλαρωσε !!!!Λιγο χιουμορ δεν βλαπτει κανενα. Αντιθετα αυξανει τον χρονο ζωης μας πανω σε αυτο το μικρο πλανητη και συνεπως τις θρες παρατηρησης!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Συμφωνώ με τον Βασίλη, μια παροιμία λέει χίλιοι καλή χωράνε!!! απλά θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Μπορώ να σας αριθμήσω πάρα πολές συζητήσεις που εκτρέπονται τελείως από το αρχικό θέμα σ'αυτό τό φορουμ. Παρ' όλ' αυτά giorgosgr εκεί δε λες τίποτα. Κατα ένα περίεργο τρόπο αντιδράς μόνο όταν αναφέρονται εθνικά θέματα. Εξάλου η συζήτηση αυτή παρεκτράπηκε από το δεύτερο μόλις ποστ.giorgosgr στα πλαίσια του χιούμορ τα είπα και γω φυσικά . Εσύ ανέβασες τους τόνους. IK Observing System
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Αν μου επιτρεπετε κι απο οσο μπορω να καταλαβω και να υποθεσω ο giorgos.gr δινει μεγαλη σημασια στο τι δε πρεπει να κανουμε εμεις.Δε θελει τον σωβινισμο ενω μισει τον εθνικισμο.Αλλοι παλι ειναι πατριωτες ως το κοκκαλο (εμου συμπεριλαμβανομενου!!!)χωρις να ειναι κατ'αναγκη και ιμπεριαλοεθνικιστες.Νομιζω οτι μετα τη διευκρινηση αυτη ,δεν θα πρεπει να υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα Και συνεχιζουμε να ... διολισθαινουμε ,πολικα μονο IK Observing System
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2006 Πολύ ...ολισθηρός ...πόλος αυτός Βασίλη. Σκέτη σούπα ! Πάντως, παρότι αντιλαμβάνομαι (εξίσου μάλιστα) και τον giorgosgr και τον Ιφικράτη, συμφωνώ ότι είναι σαφώς καλύτερα να μείνουμε εδώ, έ κι αν πηγαίνουμε λίγο παραπέρα, ας είναι πολιτισμένα και χωρίς εκφραστικές εμπάθειες. Astrophoto Album
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα