Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Δημήτρη

σου παραθέτω κάτι΄που έχω γράψει σε άλλο topic (ο maxplanck το ξέρει), για να αντλείς δύναμη όταν νομίζεις ότι δεν πάει άλλο...

Ο Αγ.Αυγουστίνος, όταν τον χλεύασαν λέγοντάς του : "είκοσι χρόνια περιφέρεσαι διδάσκοντας και κατάφερες να κάνεις χριστιανό μόνο έναν !", απάντησε : "Με μεγάλη χαρά θα έκανα το ίδιο και για τα επόμενα είκοσι χρόνια για να κάνω άλλον έναν"...

'Οταν το πρωτοάκουσα με σημάδεψε και έκτοτε αισθάνομαι ότι δεν διάγω κανέναν αγώνα μάταια.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη...

Φιλικά

Γιάννης

Δημοσιεύτηκε
Φιλε amgamer συμφωνω απολυτα μαζι σου.Παν μετρο αριστο.Παιδια σας αφηνω τωρα γιατι εχω κολλησει καπου στο Fear :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Φιλε amgamer συμφωνω απολυτα μαζι σου.Παν μετρο αριστο.Παιδια σας αφηνω τωρα γιατι εχω κολλησει καπου στο Fear :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ωραιος!!!!! :mrgreen: =D> =D>

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

celestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.

Δημοσιεύτηκε

Fear of the dark????

Τι,ακους Bruce?????????????

Cry for me .... astrovox!!!

Βγειτε εξω ... μεταλλικα παιδια!!!!!!!!!

Bruce.jpg.10ad11ef02225448ed3b64e96332d354.jpg

Δημοσιεύτηκε

Γιατι ρε Βασιλη τι εχουν τα παιχνιδακια?Ειδικα αμα εχει συννεφια.

Η αληθεια ειναι οτι θελει προσοχη.Οτα πρωτοπηρα το PC πριν 3 χρονια για ενα μηνα δεν εβγαινα ουτε για καφε.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Φίλε Δημήτρη

σου παραθέτω κάτι΄που έχω γράψει σε άλλο topic (ο maxplanck το ξέρει), για να αντλείς δύναμη όταν νομίζεις ότι δεν πάει άλλο...

Ο Αγ.Αυγουστίνος, όταν τον χλεύασαν λέγοντάς του : "είκοσι χρόνια περιφέρεσαι διδάσκοντας και κατάφερες να κάνεις χριστιανό μόνο έναν !", απάντησε : "Με μεγάλη χαρά θα έκανα το ίδιο και για τα επόμενα είκοσι χρόνια για να κάνω άλλον έναν"...

'Οταν το πρωτοάκουσα με σημάδεψε και έκτοτε αισθάνομαι ότι δεν διάγω κανέναν αγώνα μάταια.

Φίλε Γιάννη

Με πολύ χαρά δέχομαι τις ευχές σου! Είναι αλήθεια οτι η ικανοποίηση που νιώθει ο καθηγητής όταν βλέπει τους μαθητές του να αποδίδουν σωστά την γνώση που έχουν λάβει, τον κάνει να νιώθει ότι αξίζει όλος ο κόπος και όλος ο χρόνος που έχει διαθέσει! Έστω και αν όλο και λιγότερα παιδιά πλέον νιώθουν την ανάγκη να μάθουν!

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

Εγω τι να πω που βγαζω το κανονι εξω και με βλεπουν και θα λενε πολλα απο οσα εχετε γραψει..

Παντως θα ηθελα να μου ελεγαν τις σκεψεις τους,θα ειχα πεθανει στα γελια!!!

Αλλα αυτη η καημενη η γειτονισσα η Κατερινα,πρεπει να με εχει βγαλει σιγουρα ανωμαλο,

αφου μια φορα οταν κοιταγα τη Σεληνη που ηταν πανω σχεδον απο το σπιτι της (εντωμεταξυ τα μπαλκονια μας ειναι φατσα σχεδον) και αυτη καθοταν στο μπαλκονι,σηκωνεται αμεσως μπαινει μεσα και κλεινει τα μπατζουρια!!!

Μετα οποτε με εβλεπε στο δωματιο με ανοιχτο το τζαμι κατευθειαν ακουγα τα μπατζουρια της να κλεινουν...

Κριμα και ειναι και ωραια... :cry:

Να πω οτι ειχα δει και τπτ παει στο λυκο!!

Αλλα εχει πολυ γελιο να βλεπεις και να ακους τις εντυπωσεις των αλλων οταν σε βλεπουν να κανεις παρατηρηση,

δε το αλλαζω με τπτ καθε φορα μοιαζει με πρωτη φορα και μου φτιαχνουν το κεφι!!

Νικος

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημοσιεύτηκε
Να... φανερωθουν εννοουσα

For the glory of metal!!!!

ΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

"When the demons awake..." ΡΑΨΩΔΙΑ..................

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους :)

μικρή, γύρω στα 13 ανέβαινα στην ταράτσα του σπιτιού μου και με κυάλια κοίταγα τ'άστρα.... κουβάλαγα μαζί μου αστρονομικούς χάρτες και σημείωνα όσα αστέρια μπορούσα να αναγνωρίσω...

οι γείτονες είπαν ότι είμαι μάγισσα... :(

είκοσι χρόνια μετά, ξαναβρέθηκα σ'αυτή την ταράτσα με άλλη κατεύθυνση πια... κοίταγα το φεγγάρι και σκεφτόμουν το συμβολισμό του στον ανθρώπινο ψυχισμό, με το υποσυνείδητο ....

οι γείτονες είπαν ότι είμαι μάγισσα... :(

όπως και να δω την ζωή, όσο ανεβαίνω σ'αυτή την ταράτσα, οι γείτονες το ίδιο θα λένε...

για όσους ψάχνουν πραγματικά για απαντήσεις, με όποιο τρόπο κι αν τις ψάχνουν, μέσα από τηλεσκόπια ή μέσα από διαλογισμό, ο δρόμος πάντα είναι το ίδιο δύσκολος...

να είστε όλοι καλά

η έκλειψη έχει σήμερα την τιμητική της ;) :)

Galadriel

Δημοσιεύτηκε

Μμμμ... galadriel νομίζω πως είσαι!.. μάγισσα!

Κατέληξες πουθενά με το συμβολισμό της σελήνης στην ανθρώπινη νόηση;

(Ο Tolkien αναφέρει την σελήνη σαν αρσενικό στοιχείο και τον ήλιο σαν θηλυκό! )

Δημοσιεύτηκε
Έχεις καλές γειτόνισες;;;; #-o #-o #-o

ΚΑΘΕ βραδυ και αλλη μια θεα! :wink:

βλέπω φίλε Αρίσταρχε δεν έβαλες τόνο και δεν ξέρω τι ήθελες να πεις... "θέα" ή "θεά" :cheesy:

Χρίστος "WorkaholiC" Σωτηρόπουλος

Εθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των Πεζοδρομίων

Έφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.

http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg

Δημοσιεύτηκε

καμιά φορά η μοναξιά που μου προκαλεί η άρνηση ή η μη κατανόηση από τους άλλους σχετικά με το "τι βρίσκεις εκεί πάνω και κοιτάς συνέχεια ή διαβάζεις" με αφήνει πολύ πιο "πλούσια" από παρέα. όλα αυτά που θωρώ κάποια βράδια στον ουρανό ή στα βιβλία και τα περιοδικά μου μου φέρνουν όλα τα άστρα γύρω μου. το πιο ενοχλητικό από όλα όμως και συνάμα αστείο είναι όταν κάποιες κοπέλες -κυρίως- με ακούν να αναφέρομαι στην "αστρονομία" μου λένε: "α ναι; ασχολείσαι με ζώδια;" ](*,)

χαίρομαι που ξαναγράφω εδώ. ίσως να φταίει η έκλειψη. είχα ίσως και χρόνο να γράψω εδώ. ας επιστρέψω λοιπόν. :)

Δημοσιεύτηκε

Η πιο εκνευριστική ερώτηση που μου κάνουν οι ανίδεοι για το τηλεσκόπιο είναι ''και τι καταλαβαίνεις που κοιτάς τα αστέρια;;'', και τους απαντώ ''μόνο αστέρια δε βλέπω με το τηλεσκόπιο''᾿ Υπάρχει τέτοια άγνοια που νομίζουν ότι το μόνο που υπάρχει στον ουρανό είναι τα αστέρια!!

Μιά φορά είχα καλέσει δυο φίλους μου στη ταράτσα για να τους δείξω τίποτα με το τηλεσκόπιο μήπως και συγκινηθούν, αλλά πέρα από τη Σελήνη το deep-sky δε το βρήκαν καθόλου ενδιαφέρον. Μετά από λίγη Σελήνη και Μ57, Μ13 δεν άντεξαν άλλο και επιδόθηκαν σε παρατήρηση των γύρω σπιτιών!! Αχ είπα μέσα μου, κρίμα που δε μπορώ να τους πείσω.

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα :)

ναι αγαπητέ Χρήστο κατέληξα, αν και πάντα αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξω άποψη... Προσωπικά, αν και δανείζομαι ορολογία από τον Τόλκιν για να μεταφέρω τις προσωπικές μου απόψεις, δεν δίνω περισσότερη σημασία, ούτε δέχομαι ως θέσφατα τα όσα έχει γράψει...

χε χε... τελικά παρόλο που η κατεύθυνση που διάλεξα στην πορεία, απομακρύνθηκε από αυτήν της συμβατικής επιστήμης, βλέπω (και δεν μπορώ να πω με χαρά μου) πως οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τα πάντα που δεν καταλαβαίνουν με την ίδια οπτική...

τι εννοώ μ'αυτό... αν κάνω το λάθος να πω ότι μελετάω αστρολογία, η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι : "α, ωραία... δηλαδή εγώ που είμαι Ζυγός και ο Σάκης Σκορπιός ταιριάζουμε?"... ](*,)

σε κάνουν κάτι τέτοια να ξεχνάς κι αυτά που ξέρεις, σε κάνουν να ψάχνεις το πλησιέστερο φαρμακείο για ηρεμιστικά κλπ... που δηλαδή να τους εξηγώ ότι τον ηλίθιο κυβερνούν τα άστρα και ο σοφός τα κυβερνά?

γίνεται αυτό? τσου! :wink:

Galadriel

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Γυρίστε το στην τρέλα!! πείτε τους οτι με το τεράστιο αυτό εργαλείο με ακτίνες Χ, μπορείτε να κοιτάτε μέσα απο τους τοίχους, και βλέπετε τις γειτόνισες...

Θα δειτε οτι θα τσακιστούν ποιός θα πρωτοέρθει να κοιτάξει...

\:D/ \:D/ \:D/ :P :P :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης