tonyspanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2020 Πωλείται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση νευτώνιο ΟΤΑ 8" Skywatcher Explorer 200/1000 (μπλέ έκδοση, μονή ταχύτητα εστιαστής) κυρίως γιατί δεν το αντέχει η βάση μου φορτωμένο για αστροφωτογράφηση. Μαζί με-Δαχτυλίδια 8"-Dovetail-Piggyback 1/4"-Αντάπτορα προσοφθάλμιου 2"-Αντάπτορα προσοφθάλμιου 1,25"-Bahtinov Μάσκα 200€ Κατά προτίμηση από Αθήνα λόγω όγκου.
geozisis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2020 Φίλε καλησπέρα.. να υποθέσω ότι η τιμή είναι χωρίς τρίποδο έτσι...?? σίγουρα η ερώτηση ακούγεται χαζή.... Γνωρίζεις αν υπάρχει δυνατότητα να στηθεί επάνω σε άλλο τρίποδο ?? Σε ευχαριστώ περιμένω την απάντησή σου..
tonyspanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2020 Καλησπέρα, Ναι μόνο σωλήνας με δακτυλίδια. Ζυγίζουν γύρω στα 10 κιλά. Χωρίς να είμαι ειδικός κι εγώ, νομίζω μπαίνει παντού σαν θέμα εφαρμογής, αλλά θα πρότεινα HEQ5 για χαλαρή παρατήρηση και EQ6 για αστροφωτογραφίες. Η EQ5 pro που ήταν μαζί του ήταν οριακή για παρατήρηση. Ευχαριστώ,
geozisis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2020 Εγώ σε ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα