kostas t Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2021 Tον είχα πάρει καινούριο από Γερμανία με μία ομαδική παραγγελία που είχε γίνει πριν από καιρό από τα παιδιά εδώ του site. Στοίχισε 62 + 10 μεταφορικά = 72.00. Αμέσως μετά την αγορά του τον δοκίμασα να δω αν είναι οκ και έκτοτε παρέμεινε στην ντουλάπα αχρησιμοποίητος και ολοκαίνουριος. Παραδίδεται μαζί τα 2 καπάκια του και τη βάση του. Είμαι στον Πειραιά, αν κάποιος φίλος μένει κοντά και επιθυμεί να τον δει, από εμένα ευχαρίστως. Παρακαλώ επικοινωνία με πμ, ή ακόμα καλύτερα απ το τηλέφωνο, το κινητό μου είναι 6974 961740 Ευχαριστώ Κώστας http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p296_TS-Optics-Sucher-8x50---geradsichtig--weiss-und-mit-justierbarem-Halter.html Τιμή = 45.00
kostas t Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2021 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕΚαλοδούλευτο Κώστακαι Χρόνια Πολλά!
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2021 Ευχαριστώ πολύ για όλα! καλη συνέχεια, και με υγεία το 2021!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα