kostas t Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2021 Δεν θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν έχει απολύτως κανένα σημάδι, ούτε καν αμυχή. Μένω στον Πειραιά, αν κάποιος θέλει να το δει πριν την αγορά, από εμένα ευχαρίστως. Παρακαλώ επικοινωνία με πμ, ή ακόμα καλύτερα απ το τηλέφωνο, το κινητό μου είναι 6974 961740 Ευχαριστώ Κώστας 30.00 https://www.adorama.com/aa2451530.html
kostas t Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2021 Μιας που ο άνθρωπος που μου είπε πως το θέλει, έχει να επικοινωνήσει μαζί μου καμιά 15αριά μέρες, θεωρώ άκυρη την κράτηση και είναι πλέον ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΕυχαριστώ
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2021 Το θέλω εγώ και μένω Πειραιά.Αν βγεις για λαγάνα το πέρνω και τώρα.Στείλε προσωπικό μήνυμα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kostas t Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2021 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕΕυχαριστώ κύριε Κώστα (και για την διάθεση να βοηθήσετε) και εύχομαι καλοδούλευτο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα