johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Φίλοιμόλις διάβασα το πρόσφατο παρακάτω άρθρο, αναρωτήθηκα αν υπάρχει πολύ ακόμα μέλλον στην αυτοδιάθεση της σκέψης μας.... http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=694684&lngDtrID=252 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ανάπτυξη έγινε στο ινστιτούτο βιοχημείας Max-Planck Οποιαδήποτε σχέση με γνωστά πρόσωπα είναι απολύτως τυχαία ή συμπτωματική... καλό είναι όμως να φυλαγόμαστε και λίγο... Astrophoto Album
astroilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Εγω παντα το ελεγα,αλλα δεν με πιστεψε ποτε κανεις..........ο ROBOCOP ηταν αληθινος Παντως ζουμε στον αιωνα των μεγαλων αλαγων,το τι ακομη θα δουμε ειναι γραμμενο μονο στα αστρα http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
dimidour Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Σοβαρά τώρα, εμένα όλα αυτά με τρομάζουν... Δηλαδή είναι πολύ εύκολο μετά από κάποια χρόνια με πρόσχημα το καλό μας, την υγιεία μας και δεν ξέρω και τί άλλο, να καταντήσουμε κινούμενα υποκείμενα που σκέφτονται και πράττουν κάτω από εντολές τρίτων. Και το χειρότερο από όλα είναι η πλύση εγκεφάλου που θα υποστούμε, έτσι ώστε να μας αρέσει κιόλας!!! Είναι μετά να ανησυχείς ή δεν είναι;;;; Και εγένετω φως....
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Ακριβώς αυτή την ανησυχία εκφράζω κι εγώ με το thread φίλε Δημήτρη Astrophoto Album
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 όμως κάθε επιστημονική έρευνα - ανακάλυψη πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη αν μας τρομάζει ο τρόπος χρήσης που ενδεχομένως γίνει από κάποιους αυτό είναι άλλη ιστορία ας ελπίσουμε ότι μαζί με την επιστημονική πρόοδο θα μειωθεί και η ανθρώπινη βλακεία!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δυστυχώς φίλε ender η ιστορία έχει αποδείξει ότι η ανθρώπινη βλακεία ολοένα και αυξάνει...όπως η εντροπία ένα πράγμα.... Τα πάντα χρησιμοποιούνται πρώτα για να βλάψουν τον άνθρωπο και ύστερα για να του προσφέρουν... Δεν βλέπεις τώρα με τον Μπους και το Ιραν;;;; Θέλουμε δεν θέλουμε θα φάμε και άλλον πόλεμο στο κεφάλι μας.... και ίσως πυρηνικό...αυτήν την φορά! Και εγένετω φως....
emmanouela Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Καλή η τεχνολογική πρόοδος αλλά εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΘΕΛΩ μικροτσιπ και τέτοιες βλακειούλες στον εγκέφαλό μου !! Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.. καλά είμαι και έτσι!! Που και που χρειάζεται και η ανθρώπινη βλακεία !Εξάλλου δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι διάνοιες...
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 emmanouela γειά δεν εννοούσα μείωση της ανθρώπινης βλακείας με την εμφύτευση chip στον εγκέφαλο εννοούσα την ανθρώπινη βλακεία που ωθεί κάποιους να χρησιμοποιούν λάθος τις, εξ ορισμού καλές, επιστημονικές ανακαλύψεις
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Επειδή επανάληψις μήτηρ μαθήσεως, ας θυμηθούμε : Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. (Albert Einstein) Κάτι ήξερε ο μεγάλος! Νομίζω; Astrophoto Album
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα