Jump to content

emmanouela

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με emmanouela

  • Γενέθλια 05/20/1987

του/της emmanouela Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς σήμερα έτσι όπως πάμε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!Αλλόγιστες σπατάλες φυσικών πόρων, αισχρή συμπεριφορά προς το περιβάλλον αλλά και τον συνάνθρωπο που δεν μας τιμά καθόλου,υιοθέτηση απαξιών και τοσα άλλα..(που να τα αναφέρω όλα τώρα!!) Δεν είχα ξανακούσει αυτή την εκδοχή .Εγώ ήξερα ότι ο ήλιος κάποια στιγμή θα σβήσει και τότε θα έχουμε πρόβλημα! Ουάου!Τι μαθαίνει κανείς ε;;
  2. Λοιπόν έχουμε και λέμε!!Διάβασα το παραπάνω άρθρο αλλά έχω κάποιες ερωτησούλες!! Στο άρθρο αναφέρει ότι : "Tο παράξενο σ' αυτές τις συγκρούσεις είναι επίσης το γεγονός ότι όσο πιο γρήγορα κινούνται οι δύο γαλαξίες στη διάρκεια της σύγκρουσης τόσο πιο μικρή επίδραση έχει ο ένας πάνω στον άλλο".Αυτό συμβαίνει διότι οι αποστάσεις μεταξύ των άστρων και των άλλων ουράνιων σωμάτων ενός γαλαξία είναι πολύ μεγάλες, τόσο που λόγω μεγάλων ταχυτήτων ο ένας γαλαξίας προσπερνάει τον άλλο χωρίς να βρει κάτι να συγκρουστεί; Σαν να περνάει δηλαδή από το κενό;; Επίσης : "H μετωπική αυτή σύγκρουση, που έγινε πριν από 200 εκατομμύρια χρόνια, φαίνεται ότι εξέπεμψε έναν δακτύλιο ενέργειας που σαν μία κοσμική μπουλντόζα παρέσυρε τη διαστημική σκόνη και τα αέρια υλικά που συναντούσε με μία ταχύτητα 1,1 εκατομμυρίου χιλιομέτρων την ώρα αν και η σημερινή του διαστολή έχει περιοριστεί στα 300.000 χιλιόμετρα την ώρα. Στον διάβα του ο δακτύλιος αυτός αφήνει πίσω του έναν τεράστιο κυκλικό χώρο αστρογένεσης γιγάντιων αστρικών σμηνών, καθώς επίσης και τα πυροτεχνήματα από τις εκρήξεις αστρικών σουπερνόβα." Τι θα συμβεί αν ο δακτύλιος στο διάβα του συναντήσει κάποιον γαλαξία; Θα γίνει σύγκρουση ή απλά θα περάσει έτσι για ένα καφεδάκι και θα αφήσει για μπουρμπουάρ( ) λίγη αστρικη σκόνη και αέρια υλικά;; Και τέλος θα κουραστεί και θα σταματήσει το ταξίδι του όταν καταναλώσει το αέριο του κρουστικού κύματος ή καμία σχέση;; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ελπίζω να μην πέταξα καμιά κοτσάνα...!!
  3. Ούτε εγώ έχω πολυκαταλάβει που το πάει αλλά όπου και να θέλει να μας οδηγήσει έχει πάντα το δικό του μοναδικό τρόπο να το κάνει!! Keep going...Περιμένω με αγωνία!!
  4. ΝΑΙ,ΝΑΙ..είναι υπέροχα!!Τα λάτρεψα!
  5. Μακάρι να έστελνα και γω τους δικούς μου αλλά δούλευαν και οι δυο!Και πέρα από αυτό μέχρι να μου τα έστελναν από Αθήνα..άστα να πάνε!Φαντάζεσαι να μην έφταναν ποτέ ή να έφταναν σε...κομματάκια;;
  6. Πρόλαβα και γω να τα πάρω!! Πήγα απόγευμα και πρόλαβα το τελευταίο πακέτο!!Είχαν εξαφανιστεί όλα..
  7. emmanouela

    Στήριξη για τα κιάλια του LIDL

    (Γ)Ουαουου!!!Φοβερό!Αστέρι,αστέρι.. Εννοείται πως τα δικά μου χέρια δεν πιάνουν για κάτι τέτοιο!!
  8. emmanouela

    Υπολογισμός Βάρους

    Χμ..Μέσα πέσατε!!Αλλα μην μου μιλάτε στον πληθυντικό!!Θα τα ακούω που θα τα ακούω σε λίγα χρονάκια τα κυρία και τους πληθυντικούς οπότε δεν είναι ανάγκη να αρχίσει από τώρα!! Ναι είμαι σχετικά ψηλή (1,72)
  9. emmanouela

    Υπολογισμός Βάρους

    Στην παραπάνω διεύθυνση παρατήρησα ότι γενικότερα ότι τιμή και αν βάλουμε το αποτέλεσμα στον Κρόνο θα είναι περίπου κατά 6 κιλά μικρότερο αυτού της Γης!Αγαπητέ johndouk δεν λέω ότι έχετε άδικο σε όσα είπατε,ή μάλλον γράψατε,αντιθέτως,απλά το παρατήρησα και είπα να το αναφέρω!Δηλαδή εμένα που με δείχνει 5 κιλά πιο ελαφριά πόσο νομίζετε ότι ζυγίζω;; Από περιέργεια ρωτάω..
  10. emmanouela

    Υπολογισμός Βάρους

    Καλό!!Δεν λέω όχι για Κρόνο αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να πάω με τίποτα στο Δία...
  11. Και στα Γιάννενα χάλια είναι ο καιρός...Παρόλο που έβρεξε δεν καθάρισε καθόλου η ατμόσφαιρα και έχω την εντύπωση ότι θα έιναι χειρότερα αύριο.. Πίκρα,αλλά τι να γίνει;;Υπομονή..
  12. Είχα δει την ταινία και ήταν εκπληκτική.. Σε έναν άλλο κόσμο... Αχ τι θέμα πάτε να ανοίξετε τώρα !! Η αλήθεια έιναι πως είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον..
  13. Καλώς όρισες Ήρθες στο κατάλληλο μέρος...site ήθελα να πω!Θα το λατρέψεις όπως οι περισσότεροι εδώ πέρα..
  14. Εμένα πάλι το δικό μου γατάκι είναι "αλάνι"..όλο αράζει ή τρώει ή καλοπίζεται!!
  15. Να 'στε καλά!!Ενθουσιάζομαι!!Η πρώτη μου εξόρμηση θα γίνει στα Γιάννενα -αφού εκεί σπουδάζω-αλλά ευτυχώς τέτοια εποχή έχει αρκετά καθαρό ουρανό και τα επίπεδα της φωτορύπανσης είναι σχετικά χαμηλά!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης