mathmike Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2021 Καλημέρα σε Όλες και Όλους, έχουμε κάποια ενημέρωση αν επιτρέπονται οι Αστροβραδιές και η χρήση τηλεσκοπίων σε ευρύ κοινό ;
Vensius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2021 Δεν απαγορεύεται η συνάθροιση κοινού αρκεί να τηρεί τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας. Αν ρωτάς, αν θα διοργανωθούν, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να διοργανωθούν εκδηλώσεις που να περιλαμβάνουν αστροπαρατήρηση γιατί η χρήση του ίδιου προσοφθάλμιου δεν μπορεί να είναι ασφαλής.
deepsapri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2021 πλεον βλεπουμε ακιδα περιθλασης απο κινεζικο νευτωνιο και τρεμει το φυλοκαρδι μας! 😊
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Από τον προσοφθάλμιο υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης συνεπώς όχι παρά μόνο βιντεοαστρονομίας και με μάσκες. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Εγώ έχω κάνει και τα δύο εμβόλια από το Μάρτιο και έχω και μία μάσκα θαλάσσης θα έχω φόβο; Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
TUPAC_RIP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Σήμερα έκανα και τη δεύτερη δόση και το Σάββατο κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκομαι Τρίκαλα Κορινθίας για παρατήρηση. Έχω κι ένα τέτοιο στο σπίτι, ίσως το φέρω..... Still I Rise
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2021 Σήμερα έκανα και τη δεύτερη δόση και το Σάββατο κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκομαι Τρίκαλα Κορινθίας για παρατήρηση. Έχω κι ένα τέτοιο στο σπίτι, ίσως το φέρω..... Ωραίος αντέχει και στα 1400 μέτρα..😎 Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα