gbirsianis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Μπορεί ο Στέφανος και ο Βαγγέλης να μας ενθουσίασαν με τις φωτογραφίες της ολικής έκλειψης από το Καστελόριζο, η ιδιαίτερη φροντίδα όμως του Λάζαρου από τον maxplanck αφήνει πολλές υποσχέσεις για υπέροχες φωτογραφίες από τη Λάρισα!!! Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Ωωωωω ! Υπέροχα ... "φωτεινό" πλάνο ! Astrophoto Album
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 "Ποιο ειναι αυτο το ομορφοπαιδο?Θα θελα να τον γνωρισω !"Adriana Sklenarikova...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Βασίλη, ξύπνα ! Ώρα για ύπνο !!! Astrophoto Album
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Στην πρώτη συνάντηση των μελών του συλλόγου της Λάρισας θα καλέσουμε και την Adriana!! Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Μόλις την πάτησες ! Σου έφυγε η Sklenarikova από Λάρισα, για ... Αθήνα ! Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Λέω και γώ γιατί έφυγε τόσο νωρίς η Adriana σήμερα.......
FotisR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Παιδιά μην ψάχνετε πολύ! Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο μου... με τον BILELE!!!!!!!!!!
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Καλώς τον Vegan! Έφτασε μέχρι Θεσσαλονίκη το ... φώς; Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 ....και που λές Max, το πάν είναι ένα ΚΑΛΟ φίλτρο ηλίου.....αργότερα πάς και σε ένα PST για χρωμόσφαιρα........ Πολική με διολίσθιση Νο2 μου μυρίζει...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Έχεις μύτη εσύ...... Astrophoto Album
FotisR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Εφημερίς Fredochino Αποκλειστικότητα : H φωτογραφία που έκανε την Adriana να αφήσει τον Vegan και κατεβαίνοντας για Αθήνα, να αφήσει και τον Βασίλη(που την απέσπασε για λίγο), να έρθει στον power ranger της!!!! [/i] Ο άντρας και τα gudget (εργαλεία) του!
FotisR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Εφημερίς Fredochino Αποκλειστικότητα : H φωτογραφία που έκανε την Adriana να αφήσει τον Vegan και κατεβαίνοντας για Αθήνα, να αφήσει και τον Βασίλη(που την απέσπασε για λίγο), να έρθει στον power ranger της!!!! Και πάλι δύο φορές για να μάθετε! Νομίζω πως ξέρω ποιά είναι η τύχη μου... Ο άντρας και τα gudget (εργαλεία) του!
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Τί δ...λο μέθυσα και τα βλέπω πάλι διπλά ;(ρε Φώτη σύνελθε με το 2x !) Νομίζω πως ξέρω ποιά είναι η τύχη μου...από ...κάθε άποψη ! Astrophoto Album
FotisR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Να έβλεπες και δύο Dobson στη φωτογραφία εεε? Και το ένα να ήταν σε ισημερινή στήριξη. Καλά δε θα με εκδικηθείς?
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Καλά δε θα με εκδικηθείς?Έεεεεχουμε καιρό! Μικρός είσαι ακόμα !!! Astrophoto Album
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Φίλοι (maxplanck και FotisR) ξοδεύετε τα όπλα σας αλόγιστα, σε καιρό ειρήνης .... Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 ..και που λές Max, το πάν είναι ένα ΚΑΛΟ φίλτρο ηλίου.....αργότερα πάς και σε ένα PST για χρωμόσφαιρα........ Πολική με διολίσθιση Νο2 μου μυρίζει... double is better
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Ρε με τα διπλά απόψε...Μήπως έχω παραισθήσεις; Astrophoto Album
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Κοιτα μετα την εκλειψη ολοι ειμαστε καπως.......σεληνιασμενοι Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 "Ποιο ειναι αυτο το ομορφοπαιδο?Θα θελα να τον γνωρισω !"Adriana Sklenarikova... "Για κάνε πως έρχεσαι" CHRISTIAN CAREMBEAU
The Guardian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 "Ποιο ειναι αυτο το ομορφοπαιδο?Θα θελα να τον γνωρισω !"Adriana Sklenarikova... -Ωστε αυτά κάνεις όταν λείπω εεεε????Σάτυρε. Πορνόγερε. Τα παιδιά μας δεν τα σκέφτηκες?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΜΙΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ,ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ. ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΤΑΖΕΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ... ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗΣ (Σημ: = ερασιτέχνης αστρονόμος) ΕΙΣΑΙ..... αλλά τώρα θα δεις...-Ζαχαροκαλαμάκι μου τι πας να κάνεις εκεί? ΟΧΙ ΤΗΝ ΕQ-2!!!!! Σε παρακαλώ... ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ είναι πολύ αξιόλογη στίρηξη. ΚΑΚΟΥΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Απόσπασμα απο πολιτισμένο διάλογο του max και της γυναίκας του C8-NGT
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 "Ποιο ειναι αυτο το ομορφοπαιδο?Θα θελα να τον γνωρισω !"Adriana Sklenarikova... "Για κάνε πως έρχεσαι" CHRISTIAN CAREMBEAU
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Max "Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον" αύριο ίσως είναι καλύτερα (οι μώλωπες) αλλά σήμερα μάλλον θα τις φας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα