Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Καλό πρόγραμμα το Red Shift. To χρησημοποιούσα πολλά χρόνια μέχρι να ανακαλύψω το Starry Night. Είναι εύχρηστο έχει πολλές φωτογραφίες και βίντεο έχει και αστρονομική εγκυκλοπαίδια.. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Δημοσιεύτηκε

Με 30-40 € το πολυ, μπορεις να εχεις ενα προγραμμα: (το redshift 5.1 εννοω)

1. με πολυ πλουσια εγκυκλοπαιδεια (λεξικο, βιντεο, διαλεξεις κλπ)

2. στο οποιο μπορεις να διαμορφωσεις τον ουρανο αναλογα με τις απαιτησεις σου (όπου εισαι και όπως βλεπεις)

3. μπορεις να τυπωσεις χαρτες αναλογα με τις παρατηρησιακες σου αναγκες (να περιέχουν ο,τι σε ενδιαφερει και σε όποιο αστρικο μεγεθος επιθυμεις,)

Δεν ξέρω τις ακριβες εκδοσεις του starry night, αλλα σε αυτή την τιμή κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε
Εγώ είμαι χρήστης του Redshift 4 και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Είναι εύχρηστο, κατανοητό με πολύ καλή εγκυκλοπαίδεια και πραγματικά σε βοηθάει πάρα πολύ στην παρατήρηση! Έχω και το Cartes du ciel αλλά νομίζω ότι το Redshift είναι καλύτερο!!!
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

Οσοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα (ή το εψιλον-μουλαρακι :roll: ) το Starry Night ειναι το απολυτο εργαλειο! Οι δυνατοτητες του ειναι απεριοριστες και σε συνδιασμο με το Celestia οι συννεφιασμενες νυχτες δεν ειναι πια προβλημα.

Φιλικα

Νικος

8" Meade LX90 LNT

5" Celestron Nexstar SE

ZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo

9x63 Bresser Binos

• 3 μήνες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Εγώ έχω το Redshift 3 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τι καινούργιο έχει το 5;

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε

πιο πολλά features και extended database..

Πάντα οι επόμενες εκδόσεις έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω. :wink:

Αλλα αφού σε βολευει και το 3 no problem!

Εγώ με το 5.1 είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος.

www.myspace.com/astrovoxgr
Δημοσιεύτηκε
πιο πολλά features και extended database..

Πάντα οι επόμενες εκδόσεις έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω. :wink:

Αλλα αφού σε βολευει και το 3 no problem!

Εγώ με το 5.1 είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος.

Βασικά δεν βρίσκω πουθενά το 5, για αυτό έχω βολευτεί με το 3. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Redshift 5;

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης