ΣΙΤΤΑΣ ΚΩΝΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 πιαδια εχω βρει ενα προγραμμα για τον υπολογιστη το REDSHIFT 5.1 DELUXE EDITION για παρατηρηση του ουρανου εσεισ τι λετε ειναι καλο θα με βοηθειση τωρα
nikfoe Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Καλό πρόγραμμα το Red Shift. To χρησημοποιούσα πολλά χρόνια μέχρι να ανακαλύψω το Starry Night. Είναι εύχρηστο έχει πολλές φωτογραφίες και βίντεο έχει και αστρονομική εγκυκλοπαίδια.. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Το Redshift είναι πολύ καλό, αλλά ωχριά μπροστά στο Starry night.
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Με 30-40 € το πολυ, μπορεις να εχεις ενα προγραμμα: (το redshift 5.1 εννοω) 1. με πολυ πλουσια εγκυκλοπαιδεια (λεξικο, βιντεο, διαλεξεις κλπ)2. στο οποιο μπορεις να διαμορφωσεις τον ουρανο αναλογα με τις απαιτησεις σου (όπου εισαι και όπως βλεπεις)3. μπορεις να τυπωσεις χαρτες αναλογα με τις παρατηρησιακες σου αναγκες (να περιέχουν ο,τι σε ενδιαφερει και σε όποιο αστρικο μεγεθος επιθυμεις,) Δεν ξέρω τις ακριβες εκδοσεις του starry night, αλλα σε αυτή την τιμή κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
dimidour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Εγώ είμαι χρήστης του Redshift 4 και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! Είναι εύχρηστο, κατανοητό με πολύ καλή εγκυκλοπαίδεια και πραγματικά σε βοηθάει πάρα πολύ στην παρατήρηση! Έχω και το Cartes du ciel αλλά νομίζω ότι το Redshift είναι καλύτερο!!! Και εγένετω φως....
alkhs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 ego exo ena pou legetai:cartes du ciel(15mb).tha to vreite sto:phgenete sta links tou astrovox, kai katopin cartes du ciel. (gia osous endiaferontai).
alkhs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 erothsh:pou tha bro to red shift 5.1???
nikfoe Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Σήμερα που περνούσα τυχαία απο τον Παπασωτηρίου στην Στουρνάρη και το είδα που το έχει.
nivam Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Οσοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα (ή το εψιλον-μουλαρακι ) το Starry Night ειναι το απολυτο εργαλειο! Οι δυνατοτητες του ειναι απεριοριστες και σε συνδιασμο με το Celestia οι συννεφιασμενες νυχτες δεν ειναι πια προβλημα. ΦιλικαΝικος 8" Meade LX90 LNT5" Celestron Nexstar SEZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo 9x63 Bresser Binos
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Είμαι κι εγώ ένα πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του Redshist 5.1. Έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες οπως είπε κι carlsagan www.myspace.com/astrovoxgr
terring Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2006 Εγώ έχω το Redshift 3 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τι καινούργιο έχει το 5; "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2006 πιο πολλά features και extended database..Πάντα οι επόμενες εκδόσεις έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Αλλα αφού σε βολευει και το 3 no problem! Εγώ με το 5.1 είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος. www.myspace.com/astrovoxgr
terring Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 πιο πολλά features και extended database..Πάντα οι επόμενες εκδόσεις έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Αλλα αφού σε βολευει και το 3 no problem! Εγώ με το 5.1 είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος. Βασικά δεν βρίσκω πουθενά το 5, για αυτό έχω βολευτεί με το 3. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Redshift 5; "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Υπάρχει στον Παπασωτηριού (το είδα στην Πανεπιστημιού στο καινούριο! ) 16 ευρώ νομίζω.. Ωραίο location φίλε! Νώντας www.myspace.com/astrovoxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα