Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 ...είναι και αυτή ενταγμένη στο 5ετές πρόγραμμα επενδύσεων
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Θα συμφωνήσω με το Γιώργο... Οι εκθέσεις αποτελούν ένα σημαντικό μειονέκτημα της Zenit. Παραμένει όμως μια αξιοπρεπέστατη μηχανή. Εδώ κατηγορώ όσους έδιωξαν το παζάρι από τη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη! Το τί φακός υπήρχε από την πρων Σοβ.Έν., αλλά και γενικότερα από ανατολικό "μπλοκ", οπότε και για τις Praktika (που επίσης συμφωνώ με το Γιώργο) γινόταν πάρτυ, δεν περιγράφεται!!!! Και σε τιμές... αφήστε το. Τί ebay.... Πάντως πιστεύω πως ο Vegan θα μας παρουσιάσει δείγματα δουλειάς μετά τις 12 Μαΐου σίγουρα! Ελπίζω και πιο πριν.... Αναμένουμε Σ.
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Με ST-7 από τη μιά και Zenit από την άλλη.....το Πάσχα θα περάσει υπέροχα.... virial, έχω την εντύπωση πως το παζάρι μεταφέρθηκε κάπου αλλού....Αν κάποιος φίλος ξέρει να μας πεί , θα του ήμουν ευγνώμων
Δημητρης .Δ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Μιας και γινεται λογος για ρωσικο εξοπλισμο εχω απο παλια εναν ρωσικο κατοδιοπτρικο τηλεφακο mankusov-cassegrain εστιακης αποστασης 1000mm,f/10 και κανω παρατηρησεις πρωσορινα μεχρι να παρω το orioν.Εχω πατενταρη καποιους προσοφθαλμιους και δειχνη αρκετα καλα σε πλανητες και σεληνη.Ξερει κανεις περισοτερα γι'αυτον τον τηλεφακο?(Τον ειχαν συνηθος σε παζαρια μαζι με ζενιθ μηχανες.) 73 SV1EIHΔεληγεωργόπουλος Δημήτριοςwww.edsro.eusw1eih@yahoo.grGSO 6\" RC-CCD67 FRATIK 16 HRASI 120 mc ccdNIKON D-7000CANON EOS 500D(mod)HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 ...γινόταν πάρτυ, δεν περιγράφεται!!!! Και σε τιμές... αφήστε το. Τί ebay.... ...έχω την εντύπωση πως το παζάρι μεταφέρθηκε κάπου αλλού....Αν κάποιος φίλος ξέρει να μας πεί , θα του ήμουν ευγνώμων Θα ρίξω μια ματιά στα παζάρια της Αττικής. Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου (ναι, ναι αυτή τη φτωχή που διαθέτω, τί να κάνουμε;...) ότι στο Κυριακάτικο παζάρι του Πειραιά (κυρίως Ρώσσοι) υπάρχει μεγάλη προσφορά ! Όταν βρεθώ εκεί, θα σας "κτυπήσω" on-line τηλέφωνο, γιατί είμαι και λίγο πίσω επί των τεχνικών... Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 οκ Γιάννη, ευχαριστούμε Δημήτρη τί ακριβώς θές να μάθεις για το φακό σου? γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.... Να σε ρωτήσω και γώ κάτι: πόσο τον πήρες?
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 εναν ρωσικο κατοδιοπτρικο τηλεφακο mankusov-cassegrain εστιακης αποστασης 1000mm,f/10 και κανω παρατηρησεις πρωσορινα μεχρι να παρω το orioν.Εχω πατενταρη καποιους προσοφθαλμιους και δειχνη αρκετα καλα σε πλανητες και σεληνη.Ξερει κανεις περισοτερα γι'αυτον τον τηλεφακο? Εχει γραψει ενα αρθρο ο Χαρης Καμπανης προεδρος της ΕΑΕ για τον συγκεκριμενο τηλεφακο και την μετατροπη του σε τηλεσκοπιο: http://www.astronomia.org.gr/maksutov.pdf Προσωπικα προτιμησα τοτε (1992) τον ελαφρυτερο και γρηγοροτερο500mm f/6.3 τον οποιο χρησιμοποιησα και στην προσφατη εκλειψη ηλιου.Απο την οπτικη ποιοτητα του 500mm ειμαι απολυτως ικανοποιημενος.Γενικα οι φακοι απο την πρων Σοβιετικη Ενωση εχουν ποιοτητα που ποικιλει απο αριστη πχ 50mm f/2 της Kiev 4 (καλυτερος απο τον Nikkor f/1.8!) εως απαραδεκτη πχ 50mm f/2 της Zenit. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημητρης .Δ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Φιλε Vegan βασικα δεν ξερω τι μαρκα ειναι(δεν γραφει) και αν μπορει αργοτερα να χρησιμοποιηθη σαν οδηγητικο.Ειναι 4" διαμετρος μαυροςκαι ειναι μεταλλικη ολη η κατασκευη του(βαρυςςςς.. ).Στο παζαρι τοτε πριν 11 χρονια ειχε 40-50 χιλιαδες ,εγω το βρηκα 17 χιλιαδες σε ευκαιριαολοκαινουριο. 73 SV1EIHΔεληγεωργόπουλος Δημήτριοςwww.edsro.eusw1eih@yahoo.grGSO 6\" RC-CCD67 FRATIK 16 HRASI 120 mc ccdNIKON D-7000CANON EOS 500D(mod)HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Μαλλον ΜΤΟ ειναι οπως και ο δικος μου. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημητρης .Δ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Ευχαριστω giοrgosgr.Οντος σαν τηλεσκοπιο αλλα και με το ματι τα οπτικα του φαινονται πολυ καλα. 73 SV1EIHΔεληγεωργόπουλος Δημήτριοςwww.edsro.eusw1eih@yahoo.grGSO 6\" RC-CCD67 FRATIK 16 HRASI 120 mc ccdNIKON D-7000CANON EOS 500D(mod)HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Είναι κάτι που θα με ενδιέφερε να το έχω στον εξοπλισμό μου, κυρίως για επίγεια φωτογράφιση...Η τιμή μου φαίνεται αρκετά καλή ......
Δημητρης .Δ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Φιλε vegan μετα απο εκεινη την εποχη που τον αγορασα σταδιακα μειονοταν ο αριθμος τους και τελευταια δεν τον εχω δει καθολου.Μαλλον θα δυσκολευτεις να τον βρεις.Για επειγια παρατηρηση ειναι πολυ καλος ειδικα με ενα ρωσικο εξαρτημα(μαλλον θα το ξερει πως λεγεται και αυτο ο giorgosgr )το οποιο κανει και ανορθοση ειδωλου με φακους ,κατι που ομως ριχνει λιγο την ποιοτητα. 73 SV1EIHΔεληγεωργόπουλος Δημήτριοςwww.edsro.eusw1eih@yahoo.grGSO 6\" RC-CCD67 FRATIK 16 HRASI 120 mc ccdNIKON D-7000CANON EOS 500D(mod)HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Είναι κάτι που θα με ενδιέφερε να το έχω στον εξοπλισμό μου, κυρίως για επίγεια φωτογράφιση...Η τιμή μου φαίνεται αρκετά καλή ...... Μαλλον δεν το ξερεις vegan αλλα ενα τετοιο φακο εχουμε στο αστεροσκοπειο!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 το ξέρω, αλλά είναι ιδιοκατασκευή, και επιπλέον δεν είναι του αστεροσκοπείου, οπότε δε μπορώ να τον πάρω μαζί μου στις διακοπές, ας πούμε..... Μου φαίνεται θα αρχίσω να πηγαίνω στα παζάρια...... Στη Ροτόντα θυμάμαι πέρισυ κάποιος είχε βρεί χειρόγραφες παρτιτούρες του Μάνζαρου, οι οποίες άξιζαν μια περιουσία!!!!!!!!Ένας Θεός ξέρει τι θησαυρούς μπορείς να βρείς ανάμεσα στα μεταχειρισμένα....
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 το ξέρω, αλλά είναι ιδιοκατασκευή, και επιπλέον δεν είναι του αστεροσκοπείου, οπότε δε μπορώ να τον πάρω μαζί μου στις διακοπές, ας πούμε..... Μου φαίνεται θα αρχίσω να πηγαίνω στα παζάρια...... Στη Ροτόντα θυμάμαι πέρισυ κάποιος είχε βρεί χειρόγραφες παρτιτούρες του Μάνζαρου, οι οποίες άξιζαν μια περιουσία!!!!!!!!Ένας Θεός ξέρει τι θησαυρούς μπορείς να βρείς ανάμεσα στα μεταχειρισμένα.... Κανεις λαθος ο φακος ειναι του τσορλινη και τον εχει συνηθως στο αστεροσκοπειο!!! ιδιοκατασκευη??? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Ιδιοκατασκευή είναι...... Αυτό λέω, τί θα του πώ?Βαγγέλη, φέρε μου το φακό σου να τον πάρω μαζί μου στη Σκιάθο ? ....Δεν πάει έτσι.....
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Το θαμπογυαλο...μηπως ειναι σκοτεινο? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 τι εννοείς?όχι μια χαρά είναι.....
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 οκ.Εννοιουσα αν βλεπεις ανετα τα απο τη μηχανη αστρονομικα αντικειμενα που φωτογραφιζεις Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Μου φαίνεται φυσιολογικό....Μόλις τη δοκιμάσω θα σου πώ!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Οκ Απως σε ρωτησα γιατι ειδα κι αυτα εδω : http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2012&highlight=%C6enit http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2156&highlight=%E8%E1%EC%F0%EF%E3%F5%E1%EB%EF http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2546&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E8%E1%EC%F0%EF%E3%F5%E1%EB%EF&start=30 Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα