Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Φίλοι, Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το νέο μου απόκτημα Υπόσχομαι την πρώτη φωτογραφία με αυτή την κούκλα να την αφιερώσω στους φίλους μου , που τόσο πολύ στενοχωρήθηκαν (και στενοχώρησαν και μένα) τις τελευταίες μέρες
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Μεγια !!!! τελικα την πηρες απο τον κουνιο????Ποσο??? Ετοιμασου για κοντρες.....αστροφωτογραφικες!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 85 ευρώ με τον φακό Άσε τις κόντρες.........ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Είπε ότι θα μου βρεί και σπείρωμα από βιδωτό σε μπαγιονέτ για να βάζω και τους φακούς που έχω ήδη
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Γιατι???? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Γιατί οι φώτο είναι αφιερωμένες οπότε θα βγούν ΤΕΛΕΙΕΣ Χολωμόντα μέσα στη βδομάδα πάει?
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Σωστος!!!! Για χολωμοντα...δεν ξερω!!! ακομα τα πραματα απο καστελοριζο δεν ηρθαν!!!Αυτοκινητο διαθετεις??? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Είναι το τηλεσκόπιο της Λίλιας πάνω ρε....Και του Μισλή.... Για αμάξι θα δώ τι θα κάνω...........
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Εισαι καντεμης!!!!!! Τα κατεβασαν ρε για την εκλειψη για το event που εγινε στη θεσσαλονικη!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δεν το ήξερα αυτό Καλά άμα έχω αμάξι τα παίρνουμε, δεν είναι πρόβλημα!!!! Βασικά έτσι θέλω να πάω, για καμμιά φωτογραφία, όχι για μετρήσεις.... ....και NGC Marathon
skywalker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Να τη χαιρεσαι και περιμενουμε αποτελεσματα!! Και κατι αλλο,τηλεφωνο δεν εχετε να τα πειτε μεταξυ σας? Τι ενδιαφερει ολους εμας το τι κανετε μεταξυ σας εσεις? Αυτη η αυτοπροβολη της καθημερινοτητας σας,αδιαφορη μας ειναι..... Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Να σου πω και γω εχω μια καυ....φαγουρα για παρατηρηση και φωτογραφια!!!! Μαλιστα εχω στο μυαλο μου κατι ωραια emission nebula Ασε που ομως μπορει να εχουν ερθει μεχρι τοτε τα πραγματα..... Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Φίλε Skywalker, η πρόσκληση για παρατήρηση είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ καλά να παιρνάς και σ'ευχαριστώ
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 γιατι τα λες Χ2 ???? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
skywalker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Ευχαριστουμε για τη προσκληση. Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Vegan καλορίζικη το καινούργιο σου απόκτημα!!! έχω και εγώ μια Zenith 12XP. Την πήρα όταν ήμουν φοιτητής και έβγαζα ασπρόμαυρο. Καλό μηχάνημα και αθάνατο, την έχω από το 90". Αλλά πλέον θα έλεγα να κτυπούσες και μια Canonoula!!! Άντε να δούμε και φώτο σου, γιατί μας τις κρύβεις? Ξέρω ότι έχεις μερικά καλά shoot!!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Φίλε Γιώργο, Έχω ήδη μια Cannon Τ70 αλλά ήθελα κάτι πιο......μηχανικό Μητέρα Ρωσία λοιπόν... Και ψηφιακή έχω αλλά δε μου κάνει.....
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Ρε συ Vegan, το γεγονός ότι η δικιά μου λείπει από τη 2.8 είναι κακό??? Δήθεν την αγόρασες ε? Αντε, καλορίζικη! Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει τα λεφτά της, απλά να είναι σὐντομα ε? Προς πληροφόρηση, εγώ για βουνό δεν είμαι μέσα... Σ. ΥΓ Φίλε Skywalker, τα εννοείς ή ήταν πλάκα?
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Καλοριζικη και καλες φωτογραφιες, αλλα πληρωσες ΠΟΛΛΑ!Στο ebay θα την χτυπαγες με τα μισα λεφτα η και λιγοτερα! Αν εψαχνες την 12xp ακομα πιο κατω. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Γιώργο, το ξέρω ότι είναι αρκετά αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχω πιστωτική και δε μπορώ να ψωνίζω από το internet... Τα περισσότερα χρήματα τα έδωσα για το φακό και (ξέχασα να το αναφέρω πρίν) για τον τρίποδα...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Γιάννη καλορίζικη και καλές φωτογραφίες κι από μένα. Τί βάρος έχει; Περιμένω ανυπόμονα (για προφανείς λόγους) την πρώτη φωτογραφία-αφιέρωση ! Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Γιάννη, Δεν ξέρω ακριβώς το βάρος της, αλλά χονδρικά πρέπει να είναι κάπου ανάμεσα στο μισο και το ένα κιλό (με το φακό) Περίμενε φωτογραφίες
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 thanks & thanks Astrophoto Album
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Για μενα η zenit εχει ενα βασικο μειονεκτημα: Περιορισμενη γκαμα ταχυτητων, απο 1/30 εως 1/500. Οι πολυ χρησιμες ταχυτητες απο 1/30 μεχρι ενα sec απουσιαζουν ....Για φτηνη μηχανη με βιδωτους φακους προτιμοτερη η αγορα μιας μεταχειρισμενης Praktica οι οποιες εχουν και φακους Carl Zeiss Jena η Pentacon. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Ο λόγος για τον οποίο την πήρα είναι κυρίως η καλή της κατασκευή(μητέρα Ρωσία είπαμε). Η γκάμα ταχυτήτων δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα, μιας και τα θέματα που φωτογραφίζω με φίλμ θέλουν όλα Bulb. Για καθημερινή χρήση χρησιμοποιώ την Τ70 καθώς και τη sony DSC-F717 τώρα το μόνο που με καίει είναι να βρώ μοντούρα από βιδωτό σε μπαγιονέτ καθώς και μερικούς μεταχειρισμένους βιδωτούς
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Ο λόγος για τον οποίο την πήρα είναι κυρίως η καλή της κατασκευή(μητέρα Ρωσία είπαμε). Και η μητερα Ανατολικη Γερμανια ειναι καλη (Praktica made in GDR) Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα