ThodorisWs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2022 (επεξεργάστηκε) Καλησπερα,εχω το μοντελο SKYWATCHER STAR DISCOVERY P150I GOTO WiFi..το προβλημα μου ειναι οτι συνδέω τον ανταπτορα του ιντερνετ παταω το κουμπι να ανοιξει δινει ρευμα για 4-5 δευτερολεπτα και μετα σβηνει το φωτακι οποτε δεν μπορω να συνδεσω το κινητο μου με το wifi ωστε να το χειριστώ…εχω αλλαξει το καλωδιακι που ενώνει τον ανταπτορα με το τηλεσκοπιο και παλι τα ιδια!! Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος μπορει να βοηθησει ή αν ειχε παρόμοιο προβλημα!! Το επεξεργάστηκε Ιούνιος 11, 2022 ο ThodorisWs
tryf_math Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2022 Καλημερα. Με τι δίνεις ρεύμα στην βάση ;
ThodorisWs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2022 Με 8 μπαταριες μεσαίου μεγεθους,τις οποίες τις εχω αλλαξει
tryf_math Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2022 Έλεγα μήπως έδινες με κάποιον power adapter για να δοκιμαζες με μπαταρίες ..Δυστυχώς πρέπει να γίνουν δοκιμές σε ίδια βάση για να δεις τι φταίει ..Εγώ έχω το ίδιο τηλεσκόπιο και μένω Αθήνα .Ευχαρίστως αν μένεις και εσύ Αθήνα να συναντηθούμε για να κάνουμε δοκιμές και να δούμε τι φταίει .
ThodorisWs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2022 Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια,μενω Σερρες!! Μαλλον θα το δοκιμασω με καποιον ηλεκτρονικο.
ermis1975 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2022 Εισαι σίγουρος οτι η στήριξη έχει ρεύμα? Ανάβει το λαμπάκι? Γιατί είχα ίδια στήριξη και δεν κάνανε καλή επαφή τα καλώδια που ενώνουν τις μπαταριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα