Νίκος κατσικαβαλης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2022 Καλησπέρα σας, είμαι απόφοιτος γενικου λυκείου και πριν ενα μηνα εδωσα παννεληνιες.Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την επιστήμη της ωκεανογραφιας. Μηπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να ασχοληθω με την αστρονόμια απο το κομμάτι της ωκεανογραφιας και αν μπορώ να κανω μελλοντικα κάποιο μεταπτυχιακό στην αστρονόμια??
RaQua Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2023 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2023 Κοιτάζοντας λίγο αυτό το ποστ έτυχε να βρω την ακόλουθη ομιλία της Ανεζίνας Σολομωνίδου Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις νομίζω την ομιλία και να επικοινωνήσεις μαζί της στη συνέχεια. Γρηγόρης
Νίκος κατσικαβαλης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2023 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2023 Σε ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σου αλλα αυτο το ποστ ηταν πριν απο εναν χρόνο και εγώ ξαναέδωσα Παννελήνιες και πέρασα σε μια σχολή που ήθελα περισσότερο οπότε δεν θα ασχοληθώ με την ωκεανογραφία.Σε ευχαριστώ και παλι για το ενδιαφέρον που έδειξες και μου απάντησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα