boss16 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2023 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2023 (επεξεργάστηκε) Καλή χρονιά στο ευγενές κοινό του φόρουμ. Επειδή έχω γραφτεί σε διάφορες ομάδες στο Facebook ώστε να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο αγαπημένο μας χόμπι, κάπου εκεί λοιπόν εμφανίστηκε μπροστά μου αυτό το ( Smart Telescope ). https://dwarflab.com/ Έχω δει κάποια Smart Telescope όπως τα eVscope η τα Vaonis αλλά είναι πανάκριβα. Τούτο εδώ μου τράβηξε την προσοχή λόγω τιμής. Στο φόρουμ Cloudy Nights που έχουν απόψεις για τα πάντα, σχετικά είδα καλά σχόλια. Και ερωτώ τους ποιο έμπειρους, αξίζει να δώσεις 450 ευρώ, έστω για μια δοκιμή. Σας ευχαριστώ. ΒΑΣΙΛΗΣ Καλή χρονιά υγεία και καθαρούς ουρανούς. Το επεξεργάστηκε Ιανουάριος 12, 2023 ο boss16 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
GALEX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2023 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2023 Καλημέρα! Κατά την άποψή μου, είναι σαν να συγκρίνεις μια απλή αυτόματη φωτογραφική μηχανή με μια επαγγελματική που παίρνει manual ρυθμίσεις, φακούς, φίλτρα,κλπ. Αν θέλεις να βγάλεις με την άνεσή σου κάποιες απλές φωτογραφίες χωρίς κόπο, είναι μια λύση, αλλά δεν διαφέρει και πολύ από το να τις κατεβάσεις στο δωμάτιό σου από το internet. Για να βγάλεις καλές φωτογραφίες πρέπει να μπορείς να παρέμβεις με manual ρυθμίσεις και εξοπλισμό, πράγμα που δεν σου το επιτρέπει το συγκεκριμένο προιόν. Επίσης για να αποδώσει τα μέγιστα εκτιμώ ότι πρέπει να λειτουργήσει εκτός πόλης. Υπάρχουν και μερικά βιντεάκια κατατοπιστικά όπως αυτά: Γιώργος Αλεξίου Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα