Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι 16 χρονον και πρεπει να επιλεξουμε κατευθυνση του χρονου και σκευτικα ως επιλογη το φυσικο και μετα μεταπτυχιακο αστροφυσικης. Η ερωτηση μου ειναι, υπαρχουν επαγγελματικες ευκαιριες στην ελλαδα οσον αφορα αυτον τον τομεα.

• Μου αρέσει 1
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Χωρίς να ειμαι ιδιαίτερα σχετικός νομίζω πως στην Ελλάδα περισσότερο θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το κομμάτι της φυσικής. Για αστροφυσική μάλλον θα χρειαστεί να πας εξωτερικό για επαγγελματική αποκατάσταση στον τομέα αυτο

Skywatcher Mount AZ-EQ-5 SynScan GoTo

Skywatcher 130 PDS

Skywatcher 200/1000

Celestron C8 SCT

Orion Mini 50mm

QHY 183M

ZWO ASI 224

Canon 100D mod - cooling

Σύνδεσμος για σχόλιο

On 3/7/2023 at 12:44 ΜΜ, Γιαννης Ντασιος said:

Ειμαι 16 χρονον και πρεπει να επιλεξουμε κατευθυνση του χρονου και σκευτικα ως επιλογη το φυσικο και μετα μεταπτυχιακο αστροφυσικης. Η ερωτηση μου ειναι, υπαρχουν επαγγελματικες ευκαιριες στην ελλαδα οσον αφορα αυτον τον τομεα.

Καλησπερα Γιαννη. Τα ερευνητικα αστεροσκοπεια στην ελλαδα δεν ειναι πολλα αλλα αυξανονται. Τα πρωτα που σκεφτομαι περα απο το αθηνων ειναι του σκινακα, της κεφαλονιας, του χελμου, μερικα ιδιωτικα και βλεπουμε ακομα. Βαλε επισης και το αστεροσκοπειο Τροοδους στην Κυπρο που ειναι ολοκαινουργιο και κοσμημα. Σιγουρα απο το φυσικο εχεις πολλες επιλογες να ακολουθησεις ακομα και μεταπτυχιακο στην αστροφυσικη, ομως σιγουρα για να ανεβασεις το επιπεδο των γνωσεων και κυριως των εμπειριων και των δεξιοτητων σου θα πρεπει να βγεις εξω για λιγα χρονια. Ισως στην ESA που σιγουρα θα ψαχνει για δυναμικο στο μελλον. 

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης