Rend Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2024 Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι, Ανταλλασω το παλιό μου Starsense Explorer LT 127 AZ με κάποιο μικρό διοπτρικό τηλεσκόπιο πχ. 60mm. Το τηλεσκόπιο είναι σε άριστη κατάσταση εσωτερικά έχοντας υποστεί ελαφρά χτυπήματα εξωτερικά τα οποία δεν έχουν επηρεάσει ην λειτουργικότητα του τηλεσκοπίου. Οποίος ενδιαφέρεται και είναι εντός Αττικής να στείλει πμ για να το συζητήσουμε Με εκτίμηση, Βασίλης "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
spitonoikokurhs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2024 Καλησπερα, Θα σου προτεινα να δημιουργησεις αγγελια 1
black7purple Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2024 Βασίλη καλησπέρα. Έχω ένα Celestron TravelScope 70 αν σε ενδιαφέρει το οποίο δεν το χρησιμοποιώ πια αλλά είναι πολύ προσεγμένο και το έχω σε ένα τρίποδο καλύτερο από το χάλι που που έδινε μαζί η Celestron. Επίσης του έχω περάσει εσωτερικά στη σωλήνα ματ επένδυση για να μην έχει καθόλου αντανακλάσεις, έχω αλλάξει το γράσο από τον εστιατή, έχω βάλει ένα red dot finder και γενικά είναι άλλο τηλεσκόπιο. Θα το δώσω επίσης σε μια τσάντα Nike που χωράει και το τρίποδο και το τηλεσκόπιο μαζί. Επίσης θα δοθεί μαζί και ένα 45 μοιρών διαγώνιο που είναι Celestron. Το κανονικό απλά το πέταξα μαζί με το τρίποδο του. Αν σε ενδιαφέρει μου λες να σου στείλω και φωτογραφίες. Παναγιώτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα