Rend Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2024 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2024 Καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό έχω εάν μικροπρόβλημα με τον αστροστατη μου. Καταρχάς δουλεύω το μοτέρ της EQ3 με μπαταρίες που θα σας δείξω σε μια φωτογραφία από κάτω. Όταν δεν συνδέω το καλώδιο της μπαταριας στο μοτέρ το λαμπάκι του κοντρόλ δεν αναβοσβηνει, ενώ αντιθέτως όταν δίνω τροφοδοσία στο μοτέρ αρχίζει και αναβοσβηνει και αυτό με κάνει να ανησυχώ. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι? "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
giannis60 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2024 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2024 Όταν αναβοσβήνει το λαμπάκι αλλά μένει πράσινο, σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις μπαταρίες. Τουλάχιστον στο δικό μου μοτέρ. 1 Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
Rend Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2024 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2024 Άλλαξα και λύθηκε το πρόβλημα, ευχαριστώ για την απάντηση σου! "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
Rend Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2024 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2024 Καλησπερα, Επαναφέρω το θέμα γιατί πάλι έχω θέμα με το μοτέρ, και αυτήν την φορά είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Ενώ έχω ολοκαίνουριες μπαταρίες, πρόσφατα αγορασμενες για να δουλέψω το μοτέρ, μετά από 15-20 λεπτά αρχίζει να αναβοσβηνει το λαμπάκι. Έβαλα αλουμινόχαρτο για να κάνει καλύτερη επαφή, τίποτα. Τι μπορεί να είναι αυτό το πράγμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Βασίλης "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα