Rend Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Astrovox, Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω επεξεργασία το Iris Nebula με το SiriL η το GIMP ώστε να φέρω πιο πολύ το σκοτεινό νεφέλωμα του αντικειμένου. Έψαξα κάποια πράγματα σε ξένα forum αλλά δεν κατάλαβα τίποτα, το μόνο που ψιλοκαταλαβα είναι ότι πρέπει να κάνω extract το luminance και το rgb layer και να τα επεξεργαστώ ξεχωριστά αλλά μακάρι να ήξερα πως να το κάνω ή στο SiriL ή στο GIMP Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Startoucher101 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 Εαν έχει αύριο καλό καιρό θα φωτογραφίσω κι εγώ αυτόν τον στόχο, ελπίζω αυτά τα δύο προγράμματα να κάνουν καλή δουλειά... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Rend Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 Και εγώ από σήμερα και για τρεις μέρες ακόμα αυτό θα φωτογραφίζω. Σκοπεύω να βάλω ένα 6ωρο οπότε θα δούμε τι θα κάνω, πάλι καλά που είναι broadband και δεν θέλει φίλτρα 1 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Startoucher101 Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 08:14 PM Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 08:14 PM 15 hours ago, Rend said: Και εγώ από σήμερα και για τρεις μέρες ακόμα αυτό θα φωτογραφίζω. Σκοπεύω να βάλω ένα 6ωρο οπότε θα δούμε τι θα κάνω, πάλι καλά που είναι broadband και δεν θέλει φίλτρα Ναι, αν και με τον καιρό που έχω εδώ δεν το βλέπω... 1 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Rend Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 08:03 AM Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 08:03 AM Εγώ κατάφερα και έβγαλα 155 subs των 45 δευτερόλεπτων γιατί δεν με έπαιρνε για παραπάνω με το tracking που έχω, εφόσον ο καιρός εδώ θα είναι καθαρός για 3 μέρες ακόμη λέω να το πάω ενα επίπεδο παραπάνω και να βγάλω 7-8 ώρες. Θα δείξει! 1 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Rend Δημοσιεύτηκε Πέμπτη στις 01:23 PM Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Πέμπτη στις 01:23 PM Καλησπέρα Μάνο, Έβγαλες τίποτα? Εγώ το τελείωσα με 6 ώρες και 45 λεπτά. Εάν θες βοήθεια με την επεξεργασία ρωτά με ότι θελήσεις! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα