Rend Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2024 Καλησπέρα και καλές γιορτές! Χθες φωτογράφιζα το Νεφέλωμα της Κεφαλής του Ίππου και της Φλόγας και κάθε 2 λεπτό sub που έβγαζα φαινόταν μια ανάκλαση που προερχόταν από τον Alnilam αλλά πολύ αμυδρά. Σήμερα το πρωί αφού στακαρα τις φωτογραφίες και έκανα AutoStretch παρατήρησα ότι αυτή η αμυδρή λάμψη ήταν πολύ φωτεινότερη και εμποδιζε την επεξεργασία επειδή ενσωματώθηκε κατά κάποιο τρόπο στα εξωτερικά στρώματα του Νεφελώματος της Κεφαλής του Ίππου. Σκέφτηκα να γυρίσω την κάμερα με έναν τρόπο ώστε να μην φανεί το άστρο και να εξαφανίσει αυτή η ανάκλαση αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει. Γνωρίζετε πως θα αποφύγω αυτήν την ανάκλαση? "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2024 Φίλε μου, χρόνια πολλά. Αν γνωρίζεις Αγγλικά, δοκίμασε στο Cloudy Nights. https://www.cloudynights.com Εγώ δεν πήρα τέτοια ανάκλαση, δεν γνωρίζω όμως γιατί. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Rend Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2024 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2024 Καλησπερα και καλές γιορτές! Το ρώτησα και στο cloudy nights και μου είπαν ότι φταίνε οι φακοί και ότι για να το διορθώσω πρέπει να ζωγραφίσω εσωτερικά το τηλεσκόπιο μαύρο. Είναι ήδη ζωγραφισμένο οπότε δεν ευθύνεται αυτό. "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα