Jump to content

Η διαμαρτυρία του "sevax"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Δημήτρη , οι γάτες δε δουλεύουν για κανένα γι αυτό και δεν έγιναν αστερισμός. Ενώ τα σκυλιά καταστερίστηκαν δύο φορές. 

Θα σε δούμε στην Πανελλήνια φέτος;;;

• Μου αρέσει 1
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δημοσιεύτηκε (επεξεργάστηκε)
3 hours ago, HOMO said:

Δημήτρη , οι γάτες δε δουλεύουν για κανένα γι αυτό και δεν έγιναν αστερισμός.

Θανάση συγνώμη αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος..🐹😽😥

Οι γάτες χιλιάδες χρόνια τώρα δούλεψαν με τον τρόπο τους για τον άνθρωπο,τρώγοντας τα ποντίκια και άλλα τρωκτικά που μετέφεραν επικίνδυνες ασθένειες και γλυτώνοντας τις αποθηκευμένες σοδειές από την εξαφάνιση,λόγω των τρωκτικών που τις έτρωγαν εκεί όπου δεν υπήρχαν γάτες!

Συνέβαλαν λοιπόν πολύ στην ευημερία του ανθρώπου,έστω και δεν έγιναν υποζύγια...

Αυτό έχει διαπιστωθεί από βιολόγους και αρχαιολόγους που έχουν κάνει σχετικές έρευνες.Οι γάτες θεωρούνται τα πρώτα ζώα που προσέγγισαν τον άνθρωπο και έζησαν μαζί του (αυτοεξημερώθηκαν) πριν τους σκύλους και τα παραγωγικά ζώα!

Λόγω της ανεξάρτητης φύσης τους που δεν δέχεται υποταγή σκλάβου,έχουν γίνει θύματα αντιπάθειας και μίσους από ανθρώπους που θέλουν να καθυποτάξουν τα ζώα για να εκτελούν τις εντολές τους...😔

Δίνουν αξεπέραστη τρυφερότητα,γαλήνη (γάτα-γαλή-γαλήνη) και ηρεμία που την προσφέρουν απλόχερα σε όσους ανθρώπους έχουν την δυνατότητα να τις καταλάβουν και να δεχτούν τις ιδιαιτερότητές τους.😻😻

Έχει διαπιστωθεί ότι λόγω της ηρεμίας που προσφέρουν,μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών και εγκεφαλικών επεισοδίων και βελτιώνουν καταστάσεις κατάθλιψης και μελαγχολίας.❤️❤️ Και ζητάνε πολύ λιγότερη φροντίδα από σκύλους κλπ.

Αν τους δώσεις αγάπη,θα έρθουν μόνες τους να σου την ανταποδώσουν και με το παραπάνω,αν τις θέλεις για σκλάβες δεν θα σου κάνουν το χατίρι...

Οπότε θα προτιμήσεις τα σκυλιά που έχουν ανασφάλεια και είναι πολύ περισσότερο εξαρτώμενα,λόγω του ότι έχουν ενστικτωδώς μάθει να ζουν σε αγέλες,όπως και τα άλλα κυνοειδή (λύκοι κλπ.) 🐕🐕🐕🐕🐕

Το επεξεργάστηκε ο fotodektis
  • Μου αρέσει 1

"Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman

"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων

Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]

Δημοσιεύτηκε (επεξεργάστηκε)

Να σημειώσω ότι αγαπάω πολύ όλα τα ζώα,και τα σκυλιά φυσικά 😍(έχω αρκετά εδώ στη γειτονιά μου).

Μεγάλωσα στη φύση και ζω με γάτες 46 χρόνια σχεδόν.Στην αρχή σαν παιδί είχα μια αντιπάθεια στις γάτες λόγω πλύσης εγκεφάλου από ανεγκέφαλους χωριάτες,μετά όταν έφερε η αδερφή μου γάτα στο σπίτι,οι γάτες κέρδισαν για πάντα την αγάπη μου και την εκτίμησή μου με το σπαθί τους! 

Μόνο καλό είδα από αυτά τα ζώα,μόνο καλό μας έκαναν οι γάτες ζητώντας ελάχιστα.❤️

Το επεξεργάστηκε ο fotodektis
  • Μου αρέσει 1

"Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman

"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων

Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]

Δημοσιεύτηκε
17 hours ago, HOMO said:

Δημήτρη , οι γάτες δε δουλεύουν για κανένα γι αυτό και δεν έγιναν αστερισμός. Ενώ τα σκυλιά καταστερίστηκαν δύο φορές. 

Θα σε δούμε στην Πανελλήνια φέτος;;;

Θανάση παίζεται, εξαρτάτε ποιες ημερομηνίες θα ελθει ο γιος μου με κάποια από τα  εγγόνια,

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης